Kysser du dem allesammen...?

Som en bekymret storesøster kigger hun på mig og siger; 'Pas nu på din yoni!' og tilføjer 'Ikke noget med at kysse hele byen, Kirk!'.

Ordene er fra en god bekendt, som jeg holder meget af og jeg elsker konceptet at jeg ude i denne verden har en masse 'storesøstre' som passer på mig og som altid er et godt kompas for hvornår jeg er på afveje og hvornår jeg følger mit brand.

Kirk, kysser du dem allesammen?

Men nu er det ikke sådan at sommerens dating-projekt handler om en lang liste af mænd, eller om at kysse dem allesammen, eller for den sags skyld mere end det.

Hvad kan denne datingblog?

Dating bloggen handler om at give dig inspiration til dit datingliv; 
- Hvordan du kan møde en potentiel partner, når ikke det skal være på den klassiske Tinder-facon
- De refleksioner jeg gør mig undervejs, som udvider min horisont og syn på kærligheden
- Hvordan du kan bruge de klassiske dating-værktøjer på en ny og mere interessant måde
- Hvordan du kan sætte dig selv mere i spil og få inspiration til de faktiske dates

At inspirere dig til det, betyder selvfølgelig at jeg har valgt at gå forrest, men det betyder heldigvis ikke at jeg hverken behøver at kysse eller knalde dem allesammen for at kunne inspirere dig. Håber jeg :)

Og så handler sommerens dating projekt jo også om at jeg ret godt kunne tænke mig at møde en skønsom mand selv. Og fordi jeg tror på, at ingen af os ved hvor kærligheden bor, har jeg valgt, i min helt egen stil, at gøre det på en anden måde end den vanlige. Og jeg tager dig med på den rejse.

Tak for bekymringen, melder alt OK fra dating bloggen!

Kærlig hilsen

Kirk Rønler

Pssst... der er i øvrigt foredrag om dating. Med mig. Sådan et hvor du griner helt vildt. OG får tips til et meget sjovere datingliv. Læs med her.