Jeg har lovet at være nøgen!

Follow

... okay, kun næsten nøgen!
Lige nu træner jeg hos den vidunderlige og dygtige Jette Grant som er the Grand Mother indenfor Mensendieck træning. Hun er så mega sej og cool og jeg har stor respekt for hende. 

Jeg skal anmelde Mensendieck i København og har nu været afsted 2 gange. Én gang for at blive trænet selv og én gang for at overvære en træning med to modige kvinder. 

Kirk.... næsten nøgen

Det er nemlig sådan at i Mensendieck træner man kun i et par trusser. Jeg har selvklart haft alle mine trusser fremme på spisebordet og har lavet den klassiske test med røven i vejret foran spejlet for at se hvilke af dem, der var mindst gennemsigtige. 
Da jeg var der i tirsdags, havde jeg altså både trusser og en lille trekantsbh på. Kunne ikke rigtig få mig selv til at kun have trusser på. Og hvorfor egentlig? 
Altså Jette er 72 år gammel. Og hun har arbejdet med Mensendieck og kvinder i flere år end jeg har levet. Mon ikke hun har set lidt af hvert? 

Så nu har jeg lovet at når jeg kommer og træner i morgen tirsdag, så er det kun i trusser. 
Altså jeg ved godt at det kun er mig og hende i det rum. Jeg ved også godt at inden i mig bor en hippie og at jeg har dyrket fællesbad som frivillig på Grøn Koncert med en Tuborg i hånden... men jeg synes altså det er lidt grænseoverskridende. Men på en eller anden måde glæder jeg mig. 
Jeg har i hvert fald tænkt mig at tage min ja-hat på og gøre det! For hvad er egentlig det værste der kan ske? 

Jeg vender tilbage med en fuld anmeldelse af Mensendieck aka Nøgengymnastikken senere på ugen - stay tuned! 

#hvadmanikkegøribloggingenstegn :) 

Kærlig hilsen 

Kirk Rønler