Lev, for helv... lev!

Første gang jeg møder Daisy Løvendahl er til træning. Sidenhen finder jeg ud af at vi deler venskabet med Torild og midt imellem squats og sved, dannes en interesse for hinanden.
Og en sommerdag sidste år fortæller Daisy mig, at hun har en god idé; at vi skal arbejde sammen med det vi hver især er bedst til.
Det bliver nu til 4 workshops, til at starte med i København, og på en dag som i dag, i forberedelsens tegn, dukker ideer op til flere samarbejder. Når tiden er rigtig, glæder jeg mig til at fortælle mere om et samarbejde som indtil videre er helt igennem dandy!
Sidenhen, har jeg også valgt at bruge Daisy som personlig rådgiver i arbejdet som selvstændig, til sparring og struktur og ikke mindst strategi.
I samme forbindelse, giver Daisy mig hendes bog, 'Lev', som udkom sidste år. Det er en refleksionsbog, som passer godt til mit eftertænksomme sind. Nederst har jeg scoret en rabatkode til dig, så du også kan købe Daisy's bog til en skarp pris.

Jeg har lyst til at læse igen

Jeg har lavet en aftale med mig selv om at læse mere. Fordi jeg har lyst. Fordi jeg har lyst til mere viden om mennesket, adfærd og for at blive dygtigere som underviser og selvstændig.
Så jeg har aftalt at jeg læser en 'fagbog' om måneden. De to første bøger har været Daisy's bog og Jesper Juul's bog 'Aggression'.

Daisy Løvendahl & Lev

Daisy's bog kommer ind i mit liv på det helt rigtige tidspunkt. Bogens kapitler er dedikeret forskellige livsområder, eksempelvis kærlighed, karriere og relationer.
Med rødder i filosofien, giver Daisy mig både Nietzsche og flere skønne vidunderlige tænkeres perspektiver, omformet til Daisys sprog og meget pragmatiske tilgang til livet, som jeg i sandhed beundrer og inspireres af.
At læse bogen, sker for mig i en periode i mit liv, som har været fyldt med mange eksistentielle tanker og refleksioner. At ville slutte fred med min krop, at tilgive sommer-kærligheden og ikke mindst hvordan jeg ønsker at indgå i relationer. Bogens kapitler afsluttes med konkrete og meget brugbare råd, som jeg virkelig har nydt og fra tid til anden finder jeg bogen frem og genlæser dem. Jeg er vild med bogen, som jeg har kunnet gå til og fra og dykke ned i som sparring til mine tanker og derigennem finde ro og viden til at kunne processe mere.

Rabat på Lev

Daisy har været så cool at tilbyde dig som læser en rabat på hendes bog Lev. Den kan stærkt anbefales. Så køb den for dælen, hvis du har lyst til at blive inspireret i dit liv og lære mere, både om dig selv og andre. Køb den til dig selv eller måske som værtindegave til en kvinde du holder af i stedet for en buket blomster.
Du kan købe bogen til mine foredrag. Når du gør det får du bogen til kun 199,- og sparer 50,-.
Se her hvornår der er foredrag i nærheden af dig.

Jeg glæder mig til at høre hvad du synes. Min næste bog er 'Når skyggen tager over' af Debbie Ford.

Kærlig hilsen

Kirk Rønler