Til den kåde Københavnervandhund!

Follow

Jeg cykler ned af Nørrebrogade og tager mig selv i at smile. Til dem der går på fortorvet, til himlen og til mig selv, mens jeg danser lidt til Uptown Funk på min cykel.
Jeg knuselsker København. Af mange årsager, men især fordi der er så mange muligheder. Både gratis og betalte arrangementer.
I denne uge er turisttippet ikke kun ét men to! Som begge har vand som tema og som udnytter at vi har en ren man kan bade i og bruge på kreative måder! Jeg er vild med det!

Krebsegilde i Sverige, helan går!

Jeg ville ønske at jeg var hjemme i weekenden, for så boede jeg i min bikini i Playpark som åbner på Refshaleøen imorgen fredag, men jeg skal til Krebsegilde i Sverige og det glæder jeg mig om muligt ligeså meget til, for det har jeg aldrig prøvet før. Jeg tænker hagesmæk og snask i hele ansigtet!
Nok om det. Det er ikke ugens turisttip, jeg er bare meget misundelig på at jeg ikke kan komme med til nogen af de to fede events!

Playpark på Refshaleøen

Når jeg rejser, elsker jeg at finde et vandland. Det kan lyde corny og der kunne være alle mulige argumenter i 'du er voksen' kategorien der skulle tale for at jeg skulle gå langt udenom.
Men jeg elsker vandlande!
Der er noget unikt og særligt ved at få lov til at være barn igen. Skrige som en glad teenager på vej ned af rutsjebanen, og smile over hele femøren cruisende i donut-ringene.
Det er bare en vinder.
Du skal nyde København til festivalen Playpark som har åbent i weekenden på Halvandet. Der bliver blandt andet 50 forskellige aktiviteter, inkl. en kæmpe vandrutsjebane som ender i havnen, en pude der kaster dig op i luften, Ninja Warrior forhindringer og meget mere!
Altså; alt til dit legebarn.

Hva' koster'n?

Det koster 199,- for hele herligheden. Hele weekenden. Inkl. fest om aftenen fredag og lørdag, hvis du tænker af træbenet skal luftes til blandt andet Kaka og Wafande. 
Du kan læse mere om Playpark her.

Lad dine sanser op!

I samarbejde med GoBoat har jeg mulighed for at give dig en virkelig fed én på opleveren. Det er vand, havn, GoBoats og historiefortælling pakket ind i samme oplevelse.
Jeg har så meget nederen over ikke at kunne komme med selv, at jeg spurgte dem om ikke vi kunne sørge for at du kan komme med til en totalt skarp pris. Og det kan du. Faktisk kan du få 25% på billetten. Siger det bare. Det er sgu pænt af dem. Og selvom jeg elsker at folde mig ud på skrift, så har GoBoat, Copenhagen Cooking & Food Festival og Kitchen Collective, gjort sig så umage at jeg vil citere dem direkte:

“Solen stiger op over byens tage. Du cykler mod Islands Brygge, og kl. 08.30 sidder du i en båd på vej mod Sydhavnen. Mågerne skriger let, en taxa på vej over Langebro - men udover det; intet andet i byen. En halv time senere befinder du dig på en stille kaj i Sydhavnen. Sammen nyder vi et sundt, nærende og inspirerende morgenmåltid, mens duften af nybrygget kaffe blander sig med den friske duft af saltvand. Når du er mæt læner du dig tilbage, nyder din kop kaffe imens du stille sidder og lytter til Carsten Islington fortælle historier for dig - de handler om byen, dens mennesker og livets gang. Efterfølgende sætter vi os tilbage i bådene og sætter kursen mod Islands Brygge. På turen hjem kan du tale med din ven eller veninden, eller du kan sidde ganske stille og lade morgenens indtryk synke ind. Kl. 11:30 er vi tilbage i byen, - og med bagagen fyldt op med glæde, ro og et sundt morgenmåltid, er du klar til at møde en ny dag!"

Læs mere om det helt igennem pisselækre event her.
Sejl dig sund er på søndag fra kl. 08.00-12.00 med start fra GoBoat på Islands Brygge.
Og så er det Carsten Islington der er historiefortælleren den dag. Og han kan sgu bare noget med ord og fortællinger! Siger det bare!

Hva' så hvordan får jeg rabat?

Skriv en mail til event@goboat med We Love GoBoat i emnefeltet med en sød mail om at du har hørt om eventen og hvor mange billetter du kunne tænke dig og så er der 25% rabat til dig. Så koster billetten 225,- og så får du både sejlads, morgenmad, historiefortælling og gør din sjæl et minde rigere!
Tilbuddet gælder så længe der er billetter.

Nyd København denne weekend, så tager jeg på den anden side af Sundet og nyder livet der!
Du kan som altid følge med på Instagram i min færden :)

Kærlig hilsen

Kirk Rønler