Elsk mere!

Follow

I sommer fik jeg tilsendt en bog, med et sødt postkort fra Daisy Løvendahl. Jeg fik nemlig den fornemme ære at læse hendes nye bog Elsk, før den overhovedet var udkommet.
Bogen hedder Elsk, mere kærlighed, lidenskab og fællesskab i et travlt liv

Indrømmet: Som single havde jeg svært ved indledningsvist at forstå hvorfor og hvordan en bog om at elske og fællesskabet skulle være gavnlig for mig.
Men det var den.
Bogen tager udgangspunkt i rigtige fortællinger fra klienter fra Daisy's praksis som personlig rådgiver. Det i sig selv, synes jeg er et kæmpe plus, for nogen gange bliver tekster og samtaler om kærlighed for diffuse, som om det skal være lidt filosofisk og uforståeligt for at være validt.
Jeg har altid elsket Daisy's tekster og tidligere bog Lev af diametralt modsatte årsag. Daisy skriver nemlig i øjenhøjde og lige ud af posen. Også når det handler om kærlighed og lidenskab.
At det er historier fra det virkelige liv, gjorde at jeg følte en samhørighed under læsningen og fra tid til anden placeredes der et smil på mine læber. Et genkendelsens smil fra de gange hvor jeg har været i et parforhold, hvor eksempelvis sexlivet er totalt gået i stå og man ser hinanden mere i joggingtøj end undertøj, hvis man da altså ser hinanden.

Et kig ind i andres kærlighedsliv

Igennem de historier Daisy fortæller får jeg flere ting med mig.
1: En historie om nogen andre som også har det svært med kærligheden og lidenskaben. Det i sig selv var en kæmpe lettelse, i et samfund hvor vi har tendens til at glorificere kærligheden når den er der.
2: Gode råd og perspektiver på kærligheden og lidenskaben og hvad man kan gøre når det er svært.

For det er som Daisy siger: spørgsmålet for nutidens par er ikke om de kan gå fra hinanden, men om hvorfor de skal vælge at blive.
Og selvom jeg er single, så ved at læse Elsk får jeg fintunet mine tanker om kærligheden og den forpligtelse det også er at vælge kærligheden til. Som jeg jo faktisk rigtig gerne vil.

Elsk giver mig en genfunden respekt og ikke mindst tro på kærligheden.
Jeg arbejder ikke med at give stjerner på de ting jeg anmelder. Men! Jeg anbefaler bogen af mit hjerte, til dit og til kærligheden. Fordi jeg stadig tror på den store kærlighed.
Du har mulighed for at købe bogen ved mine foredrag, events og forløb. Se kalender her for kommende foredrag. Bogen koster ved foredraget 249,- og så får du en smuk, smuk plakat med i den pris. (Se billede herunder). Plakaten er A2 og du får den i et plakatrør, så du kan få den sikkert med hjem.

Kærlig hilsen

Kirk Rønler