Dobbeltdate og dejlige mænd

Online foredrag til singler der er træt af at møde mænd, som ikke vil committe sig.

Du ved de typer som godt vil knalde, men ikke blive og sove.

Eller ham som godt vil ses når han kan, men aldrig rigtig kan tage en beslutning når det handler om hvornår du kan ses.

Tryk >> her << for at få foredraget tilsendt til 0,-

Jeg har aldrig været på en dobbeltdate. Jeg har haft lyst, men er tit endt i den situation at matematikken ikke kunne gå op. At enten manglede der en ekstra mand, eller også havde jeg ikke en ven der var single.
Men nu lykkedes det! I sidste uge var jeg på dobbeltdate med en veninde og to skønne mænd!

Tinder på nye dating måder

Den oprindelige kontakt er fra Tinder. En sød fyr i fyrrerne, som udover at være sjov og spændende på skrift også var game på ideen med en dobbeltdate fra starten.
At nå derfra og til dobbeltdaten, tog så næsten to måneder, med ferie, børneuger og alt muligt andet gøgl, som kommer på tværs, når fire mennesker skal koordinere kalender. Og måske i særdeleshed når det er fire spændende mennesker, med fare for at det lyder som selvforherligelse, men sagen var at jeg fik lov at bruge en aften sammen med tre superfede mennesker, og de har naturligvis en travl kalender, for jeg forstår godt at andre også har lyst til at hænge ud med dem!
Så det er muligvis den date jeg har skullet arbejde hårdest på at få til at lykkes. En udfordring for min tålmodighed og flere gange havde jeg lyst til bare at få lov til at møde det her menneske 'i den anden ende' som kunne konversere om MoMa, danske kunstnere, skater-tricks og sommer i Danmark. Eklektisk af helvedes til. Ikke en skid tørt. Spændende og indlevende. Og især fordi jeg har savnet at mødes med et menneske, på en date, som virkelig kunne udfordre og tirre mit nysgerrige sind.

Hvad kan en dobbeltdate?

Dobbeltdaten i sin essens er jeg fan af. Hands down, det er jeg!
Det kan altså noget at mødes fire mennesker. Der er plads både til den nysgerrige og den lidt generte der får lidt hjælp til samtalen og hele 'nu skal vi to se om vi skal være kærester, skal vi!' er taget af bordet.
I hvert fald på den aggressive måde, som jeg tit synes at det er når jeg skal på date på en cafe i helt traditionel forstand, hvor i øvrigt hele resten af cafeen udmærket ved at man er på date. Det bliver sgu så public det hele og agendaen bliver meget 'Enten skal vi være kærester og hvis ikke vi skal det, skal vi finde ud af om vi har lyst til at knalde hinanden'.
Og jeg tror ikke på at det gavner en samtale eller giver kærligheden særligt gode muligheder for at opstå eller bestå på den lange bane. Altså den aggressive cafedate, hvor investeringen og interessen tit kan måles i antal delte cafe lattes. Og så er det bare røvsygt. No offence!

Lad os sejle sammen!

Jeg har spurgt min veninde om hun vil med. Hun er af den støbning som kan klare sig selv i en samtale, ikke bliver for genert og så er hun sjov.
Vi skal alle fire mødes foran GoBoat på Islands Brygge, for vi skal nemlig sejle. Vi har fikset båden og mænd'erne har fikset noget mad. Så langt så godt.
I næsten vanlig stil har jeg været tidsoptimist i min planlægning og ender med at piske afsted på cykel efter mine timer i Soulhouse. Så da jeg lander for GoBoat, står de andre tre der allerede. Min veninde i gang med at charme og jeg bliver glad, for jeg bliver mødt af store smil og krammere. Dejlig start!

GoBoat og dobbeltdate

Imens aftensolen titter frem bliver vores GoBoat pakket med tæpper, lækker mad og både bobler og øl fra GoBoats deli, som har alt hvad du kunne drømme om at have med på en båd til at slukke tørsten :)
GoBoat er genialt til dates. Jeg har (indrømmet!) prøvet det et par gange. Der var både noget med at stå på hoveet til en Wangel koncert sidste år og for nyligt valgte jeg det igen, til en date med Young Gun, for at tage toppen af det generte.
For man skal jo hjælpe hinanden. Af og på båden, med at styre, kigge på kort, holde øje med andre både, fortælle lidt om København.
Så paraderne ryger og det er en naturlig måde at få rørt ved hinanden på, uden at det er seksuelt. Det er en naturlig måde hvor gentlemanden kan komme i spil og pigerne få lov at tage imod. Det holder!
Det er afvæbnende og hyggeligt af helvedes til!

Vi sejler, snakker, griner og der er ikke gået længe før at snakken er mere afslappet og for første gang er jeg på en date, hvor det ikke handler om hvad vi hver især laver. Så i stedet for den gængse trummerum, finder vi på hvad vi er, hvis vi bare selv kunne bestemme. Mit indre legebarn, er helt på toppen over det. Så afsted er vi: en fotograf, en sexolog, en bjergbestiger og en sanger! Det er da verdensklasse.

Ved Papirøen, lige ved Operaen ligger vi til og nyder de sidste solstråler, mens vi spiser. En buffet af lækkerier fra Torvehallerne. Uhm!
Derfra tilbage til GoBoat og fordi samtalen endnu går, bliver det til dessert på kajkanten, til Gin & Tonics på Langebro, flere grin, flere spændende samtaler og en dobbeltdate, der så meget tog kegler! Så meget at jeg tænker: hmm... der var noget der! Både med formen og med den ene af fyrene!

Så få sat en dobbeltdate op. Det er sjovt! 

Kærlig hilsen 

Kirk Rønler