Boost af seksuel kraft

Erotisk novelle, yoni mudra og meget mere, har været på dagsordenen på det 30 dages onlineforløb jeg har været på med Katrine Berling og Celestine Andersen

Det er et online forløb, for kvinder, som har lyst til at gå på opdagelse i deres seksualitet. Lege med den og gå på opdagelse i sig selv. 

Det har været så godt! 

Ud af dvalen

Jeg er nysgerrig på sex. Indrømmet. 
I  lang tid, efter jeg startede på studiet som sexolog, havde jeg lyst til at finde en elsker, som jeg kunne gå på opdagelse med. 
Troede jeg. 
For jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig er til det. 
Jeg har lyst til en dyb connection med den jeg skal have sex med. 
Med fare for at lyde som en billig.... så har jeg haft min share af engangsknald, og der har aldrig rigtig været et tidspunkt hvor jeg syntes at det var god sex. 
Det kan der selvfølgelig være alle mulige årsager med, men jeg har erkendt at jeg har brug for tryghed og en følelsemæssig investering, før jeg kan give mig hen. 
Men hvad så med den seksualitet, når nu jeg alligevel har haft lyst til at gå på opdagelse? 

Her kommer Katrine og Celestine's forløb ind i billedet. 
Der har været masser af øvelser. Både til at vække den seksuelle kraft og bevidsthed i kroppen og ikke mindst i sindet også og blive bevidst om, hvad jeg egentlig har lyst til. 
Det har været en vild rejse og jeg har det som om jeg først lige er blevet vækket. 

Vi har udover online forløbet, også haft en facebook gruppe, hvor både Katrine og Celestine, har været fantastiske til at dele ud selv, men også svare på spørgsmål fra os, kvinder der har været med. Og det har været så fedt, at have et forum, hvor jeg og andre, har kunnet stille alle de spørgsmål, sådan et forløb også vækker. 

Yoniverse - for kvinder hos Katrine Berling

Jeg er så nysgerrig, at jeg har lyst til at dykke mere ned i min seksualitet, men kan også godt mærke, hvor vigtigt det er for mig, at det er i trygge rammer. 
Jeg har derfor valgt at tilmelde mig Katrine's Yoniverse, som er et forløb, som foregår på Islands Brygge, hos Katrine, hvor vi kommer både anatomi, øvelser og meget mere igennem, omkring kvindes orgasmer, lyst og krop. 

Jeg glæder mig så meget til at dedikere tid, bare til mig. 
Det føles meget luksusagtigt og jeg har da også skullet kæmpe med en indre kritiker der har haft travlt med at snakke om, om jeg nu måtte det, var det tiden værd og meget mere. 
Jeg er det værd. 
For jeg er et elsværdigt menneske, som fortjener det bedste. 

Hvis du er nysgerrig på yoniverse, så læs mere her. 
Og er du nysgerrig på Celestine Andersen, som har Edens Have i Aalborg, kan du læse mere her. 

Nyd din sommer. 
Jeg har om muligt været på et 30 dages forløb, men øvelserne tager jeg med mig for good. 

Kærlig hilsen 

Kirk Rønler