Det bedste til dig!

Follow

Ægteskab kan man ikke rigtigt kalde det, men kunne jeg gifte mig med de dejlige mennesker bag online fashion butikken Grey//Matter så gjorde jeg det. For de er nogle flittige og dygtige mennesker, som forstår sig på mode, tøj og har et godt øje for at indkøbe styles i Frankrig som er (pardon my french) pissefede!
Jeg har været fan længe og indtil nu har gæster ved mine foredrag haft muligheden for at købe det lækre tøj.
Det er Grey//Matter der klæder mig på til mine foredrag og til mine sommerdates, så jeg har brugt lang tid på at teste at det fungerer, kan vaskes, kan bruges sammen med resten af min garderobe og nu er det tid!

Det bedste til dig

Nu kan du nemlig også købe tøj fra Grey//Matter og endda til en skarp pris.
Vi har nemlig besluttet os for at give dig 10% på dine køb i webshoppen i udvalgte perioder.
Du kan både købe til dig selv og dem du holder af.

Det er jeg stolt af. For min drøm er at kunne bygge en lille købmandsbutik til dig som er i mit netværk, med noget af det jeg selv allerbedst kan lide.

Og inden du som mand tænker 'Jamen, det er da ikke noget for mig, med det der kvindetøj'... så siger jeg bare; jeg kender kun kvinder som synes at tøj fra Frankrig, i et lille oplag så der ikke er mange andre der har det, er fedt. Kvinder som elsker tøj, detaljer og muligheden for at kunne supplere sin eksisterende garderobe med både vedvarende og de nyeste trends. Så mon ikke din søster, mor, kæreste, veninde eller elsker kunne få god glæde af din nye mulighed.

Det er derfor jeg har valgt at arbejde sammen med Grey//Matter.
Fordi det er lækkert tøj, tidløst og der er både noget til dig der elsker det rå og dig som er vild med blonder og det feminine.
Og så er de søde. Og dedikerede. Og også en virksomhed i opstart.
Jeg kunne have valgt at arbejde sammen med nogen der var større og havde et helt maskineri klart, men vil jeg allerhelst arbejde sammen med små virksomheder. Der hvor passionen stadig er driveren og hvor det er lige meget om vi arbejder søndag eller tirsdag og hvor vi hjælper hinanden.

Derfor.

Frem til og med næste lørdag d. 6. august er der 10% i webshoppen hos Grey//Matter. Alt du skal gøre er at signe up til nyhedsbrevet herunder, så får du i morgen søndag en mail med rabatkode. Er du allerede signet up, kan du læne dig tilbage og nyde denne lidt omskiftelige sommerdag. Måske med en cruiser på deres hjemmeside efter de nye styles, som er hentet hjem fra Frankrig og fra danske designere som kan noget særligt.

Vind outfittet

Grey//Matter har været så cool at smide et par outfits i puljen, som du kan vinde.
Alle konkurrencer bliver afholdt på min Instagram profil, så smid et follow her og hold øje med hvornår der er konkurrencer.

Mine favoritter

Personligt er jeg lige for tiden helt vild med en hvid t-shirt, som er lidt gennemsigtig. Jeg synes det er så svært at finde fede hvide t-shirts, som holder formen og som bare er fede. Den fandt jeg hos Grey//Matter, se den her.
Og så er jeg vild med at kombinere det ultrafeminine med blonder og hele pivtøjet med råt læder eller rå bukser med huller. Det havde jeg blandt andet på, den anden dag på date, uhmmm! Du finder den smukke rosa silketop her.