Kan man knalde med lyset tændt, selvom man har appelsinhud?

Hvert forår sådan omkring marts-april måned går jeg igang. Med at skrubbe, lave øvelser anbefalet af diverse trænere, smøre creme på, sugekopper og hold kæft hvor har jeg købt meget gøgl og tingeltangel. Smurt, trykket, presset, masseret... Alt sammen for at slippe af med appelsinhud. På lår og baller. 
I år nåede jeg lige at finde olien, der lovede glat hud, fra sidste år frem, da jeg tænkte: 'Det skal fandme blive løgn. Ikke i år.' 
Man anslår at 90% af alle kvinder har appelsinhud. I mere eller mindre grad. 
Jeg har også. Og jeg har altid været ked af det og de sidste mange år reddet mig selv som en mare fra marts måned af, for blot at konstatere at det ikke var forsvundet når jeg nåede til bikinisæsonen. 
Jeg underviser en del og har alle dage undervist i lange bukser. Så, som noget nyt, og for at manifestere både lår og baller, med appelsinhud und alles, ja så underviser jeg nu i shorts en gang imellem. Og det er ret så fedt. 
For mig var der en helt særlig revolution der hjalp mig igang. Arh... revolution er måske så meget sagt. Men min smukke, toplækre roomie stod en dag i mit køkken. I trusser og en top. Med appelsinhud på låret. WHAT!??? 'Jamen, hvis hun har, så er det sgu okay at jeg også har!' Det var min tanke. At når så smuk en kvinde også havde appelsinhud, så herregud. Og denne vidunderlige sommertid hjælper godt. For det er jo bare at tage en tur på stranden og kigge. Så ser jeg en masse smukke kvinder. Med appelsinhud. Men de er jo stadig vildt lækre og dejlige! 

Så jeg satte mig for at undersøge hvad mænd egentlig tænker om appelsinhud og om de overhovedet ligger mærke til den.
En fredag aften over et par glas Aperol satte jeg 3 mænd i stævne og sidenhen en del af mine gode venner. Man kan selvfølgelig diskutere evidensen og derudaf i ægte Gallup-forstand, men tendensen var den samme, så selvom de ikke kan tale for alle mænd, var det nogle ret skønne svar der kom ud af det. 
'Hvad tænker du om appelsinhud? Turn off? Ligger du mærke til det?' 
Og bortset fra den kække i selskabet som helt stodder-agtigt fik svaret: 'De er så unge dem jeg knalder, at jeg ikke ved hvad appelsinhud er', svarede både de to andre og sidenhen kammeraterne at det ikke var noget der betød noget. Flere af dem ligger ikke engang mærke til om en kvinde har appelsinhud. 

Kirk & appelsinhuden

Så lad os skabe fred med den appelsinhud. De fleste af os har den alligevel. Og den må i hvert fald ikke blive grunden til at vi ikke tager på stranden, går i shorts, knalder med lyset tændt eller tager med i badeklub efter træning. Og når Beyonce kan rocke en scene foran tusindvis af mennesker med appelsinhud, kan jeg også rocke mit liv med min! 
Jeg har i hvert fald besluttet mig for at skabe fred med min. For hvis mændene er ligeglade og vi selv er ligeglade når andre kvinder har appelsinhud, er der vel for hulan ingen grund til at køre hetz på os selv. 
Jeg skrubber stadig, om end ikke ligeså hidsigt og med ligeså mange aggregater. Nu kører det bare med en helt basic handske fra Matas. Ikke længere i forsøget på at komme af med appelsinhuden, det er bare ren velvære :) 

Hvad siger du? Hvordan har du det med din appelsinhud? :) 
 

Kærlig hilsen 

Kirk Rønler