Er jeg så en skøge?

'Han åbner døren med en gryde i hånden fordi han er ved at lave bearnaise og han har hul i bukserne... guderne må vide hvorfor bukserne var hullet, men bag dem gemmer sig et par hvide boksershorts. Kridhvide boksershorts og jeg når at konstatere én af to ting: enten kan han vaske tøj eller også er de helt nye. Either way: lækkert! 
Selv har jeg en fin streg i panden af min cykelhjelm. Ikke skide sexet.
Han er rødhåret og jeg dømmer ham på hans stil og facon som arrogant og uintelligent. Det skal senere vise sig at det er han langt fra og han ender med at være et af de mennesker i mit liv, som har gjort størst indtryk på mig...'

Scenen er en af mange. Mange dating-relaterede scener fra mit liv. Historier som fortælles over rødvin og grin, som både inspirerer og grines af. Kærligt og varmt.

En blog om dating, til inspiration

Jeg har længe haft lyst til at lave en blog om dating. For inspirationen og underholdningens skyld, men i særdeleshed for at stille skarpt på den dating-kultur der er opstået i Danmark. Måske også i andre lande. Vi gør os ikke umage, som vi gjorde engang og det at gøre kur er pludselig noget der handler om detox og juice og ikke den romantiske dyd det er at vise et andet menneske at vi har dem kær.

Nysgerrighed

Men vil jeg blive kaldt en skøge? Hvis jeg inviterer indenfor i et univers som også handler om engangsknald og livets andre store spørgsmål?
For sagen er jo at før den store kærlighed dukker op igen, må vi alt andet lige kysse et par frøer, for jeg tror stadig ikke på at kærligheden kommer vandrende ind af døren af sig selv.
Og hvis ikke den kommer ind af døren (hvor kunne det ellers være skønt, hvis det var ligeså nemt som at bestille mælk på nemlig.com), så betyder det også at vi er nødt til at være modige og se lidt udover den gængse, lidt kedelige (hvis du spørger mig) måde at date på.

Så i al beskedenhed skal denne blog handle om:
- Inspiration til hvordan du kan finde en date på andre måder end de sædvanlige online apps: Jeg går selvfølgelig forrest og tester og anmelder :)
- Hvis nu du skal bruge de gængse apps, hvordan kunne du så bruge dem anderledes
- Når vi dater, hvad gør vi så, hvis ikke vi skal ende med den klassiske gåtur rundt om søerne sammen med alle de andre kærlighedshungrende Københavnere...
- At droppe 'listen' og forventningen om hvilken type mand/kvinde du ønsker dig, for er der noget jeg har lært de forgangne år som single, så er det at de mest interessante mænd, for mig, ikke nødvendigvis er de samme som dem jeg har kendt.. det bliver sgu også så forudsigeligt!

Og så alt det midt i mellem...

Vil du have inspiration til dit datingliv?

Så hvad siger du? Nyttigt? Bliver jeg en skøge eller trænger du også til anden inspiration til dit datingliv end damebladenes 'Du kan da score over køledisken i Netto!'?
Smid gerne en kommentar og lad mig høre hvad du synes?

Kærlig hilsen

Kirk Rønler