Det tog mig 25 kig og en lineal før jeg så min numse!

Follow

90% af alle kvinder ser deres krop 25% større end den er. 
Det er sgu da et crazy tal - det er jo nærmest os allesammen. Og jeg kender det fra mig selv. 
Da jeg skrev bloggen om nøgengymnastik og den om rigtige, nøgne kvinder, læste jeg netop denne statisik. 
Billedet herunder er det billede der fulgte med sidstnævnte blog og når jeg kiggede på det, tænkte jeg at jeg havde den 2. største numse. 
Og lad mig sige først som sidst: den her blog handler ikke om hvilken størrelse numse du har, men om at vi ser os selv forkert og større end vi er. 
Jeg har nok kigget på det billede 25 gange, sat det op i mail og blog, men først efter mange gange ser jeg at min numse ikke er størst. Jeg overvejer det i hvert fald. Frem kommer linealen fra folkeskolen, den med Disney figurer på. Og jeg måler. Og bliver faktisk ret glad, lige efter at jeg er blevet overrasket. 

Min numse er mindst

Min numse er en lille smule mindre. Men om den så havde været samme størrelse, så havde jeg jo stadig ikke set det. For jeg så at den var større. 
Jeg praler ellers altid af at kunne se om et billede hænger skævt, hvor mange centimeter noget er (altså ikke noget frækt, men eks. afstand imellem to billeder :)), men i det her tilfælde var min matematiske opfattelse forskruet af min kvindehjerne. 
Og det er jo virkelig ærgerligt.
For i samme periode har jeg talt lidt grimt til min krop. Argumenteret at den jo nok også var lidt større, min numse, fordi jeg er 10 år ældre og højere og der var mange argumenter.
Men sagen er jo, at den ikke var større. 
Det har givet mig nogle tanker omkring hvordan jeg ser min egen krop. Så jeg øver mig i virkelig at kigge på den. Ikke op imod andre, men bare mig og mit spejl. Og bare kigge. 

Og den havde jeg lyst til at give videre til dig - kig på din krop. Og tal pænt til den :) 

Kærlig hilsen

Kirk Rønler