Kirk uden Bodyseed

Follow

Bodyseed var min første virksomhed. Det var navnet udadtil. Hos SKAT står der stadig 'bare' Rønler som virksomhedsnavn og det forbliver.
Men Bodyseed som du måske kender det, er omdøbt. Jeg har valgt at samle alle mine aktiviteter under ét navn; mit eget. Kirk Rønler.
Det har krævet et par tanker, refleksioner og gode samtaler over et par glas vin med mine sparringspartnere, for var det nu det rigtige at lukke Bodyseed, som flere kender?
Og ikke mindst: Var det rigtigt at bruge mit eget navn? Og hvad følger der med det?
Bodyseed var skabt for at inspirere undervisere, men sandheden var at det ikke var undervisere der købte sig ind på workshops, men i stedet primært udøvere. Og så blev det sådan, at workshops og forløb i stedet blev designet til udøvere.
Bodyseed navnet er fundet på af min dygtige og meget kreative veninde Signe, som forstod at det jeg gerne ville, var at plante et frø/en idé/en tanke i kroppen hos mine elever. Navnet diskuterede vi midt i min nevø's 1 års fødselsdag og senere den aften skrev Signe navnet til mig i en sms. Det er da ret fantastisk!

Kirk & Inspirationen

Ambitionen er stadig den samme. At jeg gerne vil inspirere og jeg vil også stadig gerne plante et frø. I dag måske mere af en anden karakter, i kategorien selv-kærlighed og opmærksomhed til os selv. Men ambitionen er den samme; at give dig noget med hjem. At inspirere dig.
Modtagelsen af bloggen har været helt vildt overvældende og hvor har det været stort at få mails og beskeder sendt, at det jeg har skrevet, har gjort en forskel for dig derude. Det er det vigtigste for mig og så bruger jeg gerne mit navn til det :)

Bodyseed har været kendt for at levere inspirerende workshops, sjove træningsevents af høj kvalitet og forløb med mig selv og nogle af Danmarks dygtigste ved roret. Og det skal jeg fortsætte med, men nu i eget navn.
Igennem de små 3 år Bodyseed har eksisteret er det blevet til mere end 60 events med både Marina Aagaard, Hilde Gudding, Nomi Kronberg, Torild Thornsohn, min ufatteligt dygtige søster Louise Justesen, Nicolai Back, Camilla Malmberg, Lin Samuelsen, Charlotte Ringbæk, Maj Rames. m. fl. Jeg har været så ufatteligt lykkelig over at de her dygtige mennesker har haft lyst til at undervise i Bodyseed. Tak for det og tak for Jer! Det er helt sikkert ikke det sidste vi kommer til at lave sammen.

Træn sammen med Kirk Rønler

Du kan stadig træne sammen med mig, på forløb kun for kvinder eller til sjove og inspirerende træningsevents, hvor jeg i vanlig stil udfordrer de gængse rammer. Og så er det også i 2016 at jeg tilbyder workshops for både hoved & krop, sammenmed Daisy Løvendahl.
Bodyseed facebook siden er omdøbt og alle aktiviteter finder du nu her på siden. Egentlig meget nemmere for dig også, tænkte jeg :)

2016 byder på så mange nye spændende muligheder og jeg glæder mig til at fortælle dig meget mere om dem, og om hvordan det kan komme dig til gavn.

Indtil da, hvis du har lyst til at træne hos mig, så se med her, hvad der er af forløb, events, mm.

Kærlig hilsen

Kirk Rønler