Du siger du vil være venner...

Der findes 2 indbakker på din facebook profil og fra tid til anden kan det være sjovt at besøge den 'anden' for der ligger tit alle former for tilbud, fra frækt til mindre charmerende.

Men der er sgu noget ved det. Det med, at i disse tilfælde, en mand i den anden ende sender en invitation til en date, eller hvad vi nu skal kalde det. Cudos for det, for det er der da noget ved! Uanfægtet om jeg så har lyst til at gå på den date eller ej.

Stop med at prikke til mig!

Så er der de her prik... på facebook. Som mest af alt minder mig om skolegårdens fniserier ovre i det fjerneste hjørne, hvor vi piger, forsigtigt pegede på ham vi godt kunne lide.
Men dengang vidste vi jo ikke bedre og der var noget uskyldigt og sødt over at aflevere et kærestebrev til den man havde kær.
Jeg husker selv at jeg var smask teenageforelsket i Tommy som jeg gik til svømning med. Og det endte med at blive så kringlet et kærestebrev, med brug af latinske ord og betegnelser som 'bibelot' ad libitum, at jeg slet ikke er sikker på at han forstod intentionen med brevet.

Men det her med at prikke på facebook, what the fuck? Hvad skal det til for?
Så du (fremmede mand), vil gerne lige gøre opmærksom på dig selv, men tør/vil/kan ikke tage kontakt sådan helt almindeligt? Og hvad er meningen at jeg skal gøre? Prikke tilbage? Skrive en besked?
Der var på et tidspunkt en fyr der prikkede mig, så prikkede jeg tilbage, så prikkede han... og så forstår du sikkert systemet. Men det blev aldrig til noget. Det er da for ærgerligt.
Du har faktisk en prikside på facebook... så hvis du er nysgerrig, så brug dette link :)

Du siger du vil være venner...

Men vil jo nok i virkeligheden knalde mig, eller hvad?
For blandt prikkene, er der venneanmodninger, fra mænd jeg aldrig har mødt i mit liv. Og med fare for at forklejne nogen eller blive kaldt kræsen, så er der en tendens til at disse mænd har følgende fællestræk:
- De er ikke bare lidt, men meget ældre end jeg er
- De er ikke nødvendigvis særligt kønne eller attraktive
- De har en tendens til at have nøgenbilleder på deres profiler

Really?
Ligner jeg en der har daddy-issues eller bare går og venter på en mand der sender mig et billede af hans bare, ga... røv!?

Inviter mig ud

I går åbnede jeg min 'andet' indbakke og lige dér på en højhellig fredag, lå der en invitation til bobler og vin.
Uanset at jeg ikke har lyst til at tage på den date. Så gør jeg to ting:
1: Skriver pænt nej tak.
2: Sender en respekt ud i universet til de mænd som rent faktisk gør det. Inviterer kvinder ud. For det er dejligt og vi er vilde med det.

Men jeg er stadig nysgerrig, så hvis nu der er dag dukker en venneanmodning, besked eller prik op, fra en som ikke er på ovenstående liste, så prøver jeg sgu! Altså at tage på den date.

Hav en smuk og vidunderlig weekend. Jeg er på vej til dansefest og glæder mig. Jeg aner ikke helt hvad det er, men jeg er spændt og går til det med åbent hjerte.

Kærlig hilsen

Kirk Rønler