Jeg vil ikke være en hård banan mere!

'Kan du hjælpe mig med at blive mere feminin og girly i mit udtryk?'
Spørgsmålet er til min stylecoach Susanne Kibsgaard, som er hos min samarbejdspartner Grey//Matter. Det er dem som styler og klæder mig på til foredragene Slut fred med din krop og Sådan får du en kæreste.
En dejlig gave at have så dygtige mennesker til at hjælpe med det.
Det betyder at vi løbende mødes. Kigger på tøj, hvad der er kommet hjem og hvad min garderobe skal udvides med, for at følge med årstiderne og hele tiden repræsentere Grey//Matter bedst muligt.

Fra hård banan til girly kvinde med blonder

I mange år har jeg gået i jakkesæt og spidse stilletter som matchede min armslængde til at få folk nær i mit liv og haft en garderobe som var tight, sort, mørk, stilren og fyldt med tøj som kunne klæde mig til det næste job jeg ville have. Præcis som foreskrevet i damebladene.
Så blev jeg skilt og samtidig kom der elementer af rock-chick attitude med nitter, sort læderjakke, jeans med huller og min stakkels farmor forstod det ikke helt, omend hun var klar med lapper til at fikse hullerne.
Dem på bukserne nok langt nemmere, end dem i min sjæl af sorg over at blive skilt og miste kærligheden.

Så blev jeg selvstændig og startede med at undervise 25-30 timer om ugen. Der bestod min garderobe af stramtsiddende lycra i alle regnbuens farver, så jeg lignede alt fra en fristende slikkepind til et regulært fastelavnsris. Siden er der blevet færre træningstimer der handler om vægt og performance og mere dans. Mere plads til mig og til at nyde livet.

Med det en lyst til at være mere feminin og måske med det, også en lyst til at lade paraderne falde lidt.

Jeg vil til enhver tid sætte mine penge på at en mand vil have nemmere ved at hjælpe en kvinde med en tung kuffert hvis hun står i en sød blondebluse og nederdel end hende der står i et par hullede rock'n'roll'ede sorte jeans og en Metallica t-shirt.
Begge ser fantastiske ud og kan helt sikkert selv, potentielt set, løfte deres kuffert.
Men jeg har ikke længere lyst til selv at løfte min kuffert. Hverken den fysiske når jeg rejser eller livets kuffert. Jeg har lyst til at turde at sænke paraderne så meget at en mand har en dejlig plads i mit liv.
Det er selvfølgelig karikeret og trukket ud i hver sin ende af tøj-skalaen om man vil, men jeg tror ikke det er helt ved siden af. I hvert fald når det gælder mig selv.
Min mission er i hvert fald klar; at blive mere feminin i mit udtryk og fortsætte den rejse jeg er på personligt.

Puuuuhhh... den strammer!

Jeg har inden jeg kommer op til Kibsgaard i Grey//Matter showroomet udfyldt et stilkort. Med svar på, eksempelvis, hvad der altid er i min garderobe af mærker, farver, former for tøj, stil, mm. Jeg skal svare på hvad jeg synes er svært og udfordrende indenfor tøj og hvad jeg har brug for hjælp til.
Jeg har taget 8-10 stykker tøj med og nogle sko, som vi kan arbejde ud fra og tilføre det som mangler.

Vi prøver forskellige stykker tøj og der synes at være en gennemgående tema. Nemlig at når jeg får noget stramt og ufleksibelt tøj på, går jeg næsten i tøjpanik. Så skal det af. Nu! Puh!
Min stiltype er det der hedder Casual, hvor jeg låner fra den feminine stiltype og lejlighedsvist fra den rå type. Det havde jeg det edderdylme stramt med, til at starte med. Casual! Det lyder i mine ører som en der ikke gør sig umage. Og det gør jeg faktisk. Jeg orker bare ikke et stramt pencilskirt og tøj jeg ikke kan bevæge mig i.
Så det tog noget tid før jeg helt omfavnede at jeg er casual i stiltype med elementer fra den feminine.

Kan jeg være girly i flade sko?

Begge mine fødder er opererede og virkelig ikke glade for stilletter. Det gør simpelthen for ondt.
Så missionen var også at finde en måde hvor jeg stadig kunne være feminin med flade sko. Til det fik jeg nogle gode fifs til køb af nye sko og hvordan jeg kunne style mine eksisterende sko med glimmerstrømper, mm. Men også hvordan jeg kunne købe flade sko, som i sig selv var mere feminine.
Så det kan sagtens lykkes at være feminin i flade sko. Jeg har i hvert fald nogle virkelig fine tips til hvordan jeg gør.

Helt generelt er det blevet nemmere for mig, hvordan jeg styler mit tøj. Jeg er casual i min stilkerne og er ikke til for mange dikkedarer, men jeg ved nu hvordan jeg bygger et sæt tøj, så det fremstår feminint. Og så har Kibsgaard lært mig hvilke smykker og snit der er gode til mig.

Go get your stylesession

Det kan så meget anbefales! Jeg har så meget nemmere ved at klæde mig på, men også når jeg køber tøj er det nemmere og jeg har ikke siden jeg er begyndt at bruge Kibsgaard, haft fejlkøb, fordi jeg ved hvad jeg skal kigge efter.
Lige nu har du mulighed for at booke en session hos Susanne Kibsgaard.
Hvis du booker din tid senest d. 15. november 2016, har Kibsgaard været så cool at give et godt tilbud.
Så får du en session til kun 1.500,- i stedet for 2.000,-
Der er kun 10 sessions til salg, så book din tid hos Kibsgaard på: kibsgaardsusanne@msn.com.

Du får:

- Stylesession til kun 1.500,- (Gælder for dig der bor i København. Bor du udenfor København aftales særlig pris for transport).
- Du modtager stylekort inden session, som du udfylder og sender til Kibsgaard
- Viden om din stiltype
- Oprydningsprincipper som giver dig overblik over din garderobe
- Gennemgang af din garderobe
- Ideer til at sammensætte dit tøj på nye måder
- Forslag til brug af accessories
- Viden om hvilke farver og snit der vil være gode til dig
- Sikkerhed i valg af tøj
- Råd til minimering af fejlkøb

Efterfølgende får du tilsendt dit personlige stilkort med opsummering af vores møde, med råd og vejledning i hvordan du når dit stylepotentiale og dit personlige look

Enjoy it, hun er en dejlig dame, der har ærmene fyldt med tøjtips!

Kærlig hilsen

Kirk Rønler

Pssst... hvis du vil have inspiration til hvordan du kan style tøj og følge med i hvordan jeg klæder mig feminint, så følg mig på Instagram her.