Kys dem du elsker...

Follow

... kram dem du holder af og smil til dem du endnu ikke kender.

Et Kærlighedsmanifest

De sidste mange uger har jeg delt tankerne om et kærlighedsmanifest med dem jeg holder af og alle jer vidunderlige mennesker som træner hos mig. Det er et enkelt manifest. Ja, man kan vel egentlig diskutere hvorvidt det er et manifest eller blot en kongstanke. Men lad ikke diskussionen gå på detaljen, men tag med, vær med, hvis du har lyst.
Jeg tror på at hvis vi står sammen om at sprede det gode budskab og forsøger at praktisere det i vores eget liv, får verden mere kærlighed og bedre betingelser for at blive et bedre sted.

Et det naivt?

For min skyld kan du kalde det naivistisk og meget andet. Men sagen er, at jeg tror på det og jeg er sikker på at vi er enige om at verden helt sikkert kunne trænge til lidt mere kærlighed og venlighed ikke mindst.
En sød én fortalte mig om hvordan man i Iran har tradition for at tage Beduinerne ind når de rejste sted fra sted. Som en selvfølge stillede de seng, mad og gæstfrihed til rådighed.
Dét synes jeg er dejligt og sikken en tradition og kultur.

Hvorfor skal vi kysse og kramme?

Det er videnskabeligt bevist at når vi kysser og krammer udløses blandt andet serotonin, som er kroppens eget lykkehormon, som stimulerer glæde- og lykkefølelse.
Og i min optik er det simpelt: Det er nemmere at være venlig overfor hinanden og overbærende når vi er glade. Det behøver man ikke en ph.d. for at regne ud.
Så kys dem du elsker, for lur mig om ikke der er masser af forhold derude der trænger til lidt ekstra kærlighed.
Kram dem du holder af, både dine gode venner og mindre gode, dem du har kær og dem som virkelig bare trænger til en krammer. Fysisk berøring viser i øvrigt også at vi accepterer hinanden, så det er et vigtigt signal at sende.
Smil til dem du ikke kender. Vi går for at være verdens lykkeligste folk, så lad os dele lidt ud af den gode karma.

Det er gratis

Det koster dig ingenting at være med i kærlighedsmanifestet. Du behøver ikke uploade noget eller hashtagge dig til ukendelighed på Instagram, du skal bare gøre det. Kysse dem du elsker, kramme dem du holder af og smile til dem du endnu ikke kender.
Det er gratis!

Share the love!

Luftkys, karma-krammere og store smil, 

Kirk Rønler

Pssst... hvis du er nysgerrig på hvad optimisten her selv gør når sjælen smerter, så læs med her.
 

Følg med behind the scenes på min Instagram profil her.