Tak for nu, Energii-peeps!

Follow

Jeg stopper i Energii og har sidste dag d. 29. juni. Jeg har mine sædvanlige timer tirsdage/fredage på Ø og onsdag aften i City indtil da.

Det har været en fed rejse og jeg tør ikke tænke på hvor mange gange jeg har sagt '1blå, 1 gul' i løbet af årene. Jeg har haft fornøjelsen af at undervise i de fleste centre, både morgen, eftermiddag, aften og weekend og det har været sjovt.
Det har været udfordrende at lære at undervise i reformeren, som måske har været noget af det sværeste jeg har prøvet. Der skal så meget til før det går op i en højere enhed.
VI har grinet, grædt og virkelig haft ømme muller og jeg føler mig velsignet at så mange har fulgt mig trofast i kortere eller længere tid. You rock!
Tak til Gitte for at tro på mig dengang, det har været en fornøjelse at være med på et fedt hold, med noget af det nyeste indenfor træning.

Det bedste af det bedste her til sidst

De næste tre uger har jeg dedikeret til alt det bedste og sjoveste jeg har haft med igennem årene. Ja, man kunne nærmest kalde det en Best of Kaptajn Kirk!
Vi skal tromme og lave trommesolo med Safri Duo, lave dirty dancing moves til The Contours, lege mere musikquiz og jeg kan ikke udelukke at der også bliver noget fællessang med Thomas Helmig som kor!

Kig forbi!

Jeg uddeler krammere og sikkert også tårer på holdene og glæder mig til at se dig i vognen og i varmen. Og så er der selvfølgelig badeklub de gange hvor det er muligt. Enten fra Svanemøllen eller fra Bølgen efter timerne i City :)

Hvad skal du så Kirk?

Mange har spurgt mig hvad jeg så skal, når jeg ikke skal være i Energii. For nu, er det stadig her jeg er og jeg elsker stadig lige meget at undervise i vognen og varmen. Når jeg stopper i Energii fortsætter jeg med mine egne forløb og events, kun for kvinder og når jeg har afsluttet mine timer i Energii, fortæller jeg mere om hvad fremtiden byder.
Der bliver mere tid til at holde foredrag og events og det glæder jeg mig over at jeg også har mulighed for.

Hvis du vil vide mere om sommertræning og events, så klik her.

Sign up til nyhedsbrev herunder, så får du info om kommende events, nyheder og meget mere løbende.

Kærlig hilsen

Kirk Rønler