10 dage på tre år

Follow

Jeg undskylder på forhånd hvis der er stavefejl i mails og updates de kommende 10 dage. Hvis du opdager en snøvlen skyldes det den forventede mængde indtaget rosé!

Første ferie som selvstændig

Jeg holder nemlig ferie. Den anden på tre år og jeg glæder mig som et lille barn til jul.
At være selvstændig og i opstart rimer ikke altid på at holde ferie, men nu er det endelig lykkedes. Så for anden gang på tre år pakker jeg ferietasken og stempler ud.
Tasken er pakket med bøger, både dem bare til underholdning og så har jeg ikke kunnet dy mig i lufthavnen for at købe spændende faglitteratur. Dem der udvikler mig og min forretning.

Fra Jørgen Leth & Co., til sydfransk bjergvæg 

Turen skulle have været gået til Paris og se touren. Ikke fordi jeg overhovedet går op i cykelløb, men jeg tænkte at hvis jeg nogensinde skulle se cykelløb skulle det være der. Og så var det i ret coolt selskab, med blandt andet min gode veninde Bundgaard som kan Paris ind og ud som hendes egen bukselomme.
Men touren lå lige oveni den uddannelse jeg tager i Wolfpack Gym, så ikke noget cykelløb og La Fayette til mig.
Med udsigt til kun at skulle i et lånt sommerhus... og hey! intet galt i det, men jeg drømte bare rigtig meget om at komme udenlands, kom det som sendt fra himlen med en invitation til at sejle på Canal du Midi i sydfrankrig.
På en båd.
Vi selv skal sejle.
4 kvinder og en homo-frisør.

Så, så man os, ind og ud igennems luser og hvad har vi. Men det skal nok lykkes!
Ingen har læst manualerne, alle er til gengæld i højt humør. Og hvad er det værste der kan ske?
At vi sidder fast i en sluse, til stor underholdning for personalet (der er vel personale på sådan en sluse...???!!!?)  og så holder en fest, charmer hele bundtet og giver dem the time of their life! :)

Franske forventninger

Jeg har aldrig været i Frankrig.
Forventningerne er store og lysten til at opdage og sanse mig igennem fransk kultur er stor. Jeg er sikker på at croissanterne smager bedre. At det at bestille en Cafe au lait på et torv, selvfølgelig må indtages på en helt rigtigt patineret Tolix stol, mens kvinderne omkring mig ryger Vogue, på den sexede franske måde.
Mændene er flirtende og forførende og charmerende i deres facon.

Oh France, I think we are gonna get along just fine!

Ferietræning

Jeg har paket sliders og en massagebold og så står den på træning hver eller hveranden dag. Bare 20 minutters tid, så min krop er glad.
Du kan gøre det samme. Tag et kig forbi webshoppen Kirk by Kirk og se om ikke der var et af de 4 programmer der var noget for dig. Måske du heller ikke gider have ondt i ryggen, nakken, skuldrene, mm., henover sommeren? :)

Du kan også følge med i de franske herligheder og oplevelser her på Instagram.