Den dag jeg blev kaldt danser!

Som barn og teenager var jeg konkurrencesvømmer og før det rytter.


Det er to sportsgrene, som har det til fælles at de fostrer motorik-mongoler.
Som svømmere er vi ikke kendetegnet ved en god motorik og da slet ikke danse-skills.
Her er jeg ked af hvis jeg får fornærmet et par svømmere og ryttere undervejs. Det er ikke tanken. Men mere for at sige - jeg kommer ikke fra en familie hvor dans var normalt. Jo, altså lidt trippen rundt om juletræet, bevares - men ikke dans.


Men jeg elsker at danse.


Det har jeg hele mit voksne liv elsket.
Både derhjemme, i badet og på barer.


Jeg har øjeblikke fra dansegulvet, der til trods for et par velvoksne drinks, står lysende klart. 
Det ene på det der dengang hed Kulørbar i Boltens Gaard. Jeg husker ikke hvad han hed, men husker at han kunne danse. Svedige og med lys i øjnene forsvinder alt omkring os og i det øjeblik hvor jeg læner mig tilbage i et par arme der holder mig, med sommernatten trængt helt ind i sjælen er jeg lykkelig.


Bare lykkelig.


Dans kan noget. Faktisk meget. 
For mig har det altid været et frirum og hvad angår mænd.... hvis de kan få mig til at grine, er de virkelig langt. Kan de rocke en hvid t-shirt og jeans i bare fødder og fortælle røverhistorier er jeg solgt. Men kan han danse. Og danse med mig. Så har jeg ikke flere barrierer. Det betyder så meget for mig og det er både noget af det mest tætte jeg kender at kunne danse sammen, det frækkeste og dejligste.

Nå... men mændene til side, selvom flere vidunderlige dansehistorier, og mange andre, dukker op i hukommelsen :)

Kirk & danseren

Jeg er i dag blevet kaldt danser.
Hvis du havde sagt det til mig for bare 2 år siden, havde jeg grinet højt.
Men det er jeg. Danser.


Og jeg er kommet i virkelig fint selskab og jeg er så pissestolt!
Tak til Mie Moltke for at være en evig inspiration og for at tro på at jeg kan fylde Groove dansegulvet hver torsdag i det nye år i Soulhouse. Jeg er så spændt og glæder mig så meget til at give dansen videre til skønne mennesker.

Den dans, som har givet mig så meget. Evnen til at være ligeglad med hvad andre synes. Værktøjet til at tjekke ind med mig selv, hvordan jeg har det og ikke mindst evnen til at nyde, lære, lege og være både rocket, fræk, sensuel, kvindelig, girly, cowboy'der og så meget mere.
Stor, stor kærlighed herfra.

Kirk & Groove

Jeg er en stolt danser i dag. Tak!

Kærlig hilsen

Kirk Rønler