Kåret til en af årets 100 mest inspirerende og modige kvinder af Femina i Guldnummeret 2016

Jeg er en stolt iværksætter og en stolt kvinde. På en mission om at hjælpe flere kvinder med at slutte fred med kroppen og komme ned i den og skabe kontakt. Det lyder så fortærsket og lidt som en kliché, men ikke desto mindre er det noget der ringer genklang hos de kvinder jeg arbejder med. At vi har tendens til at blive oppe i hovedet og ikke rigtig mærke eller nyde den krop vi har.
Nomineringen af Femina er jeg stolt af. Du kan læse mere om den her.

slut fred med din krop

Gør som hundredevis af andre har gjort. Tag med til foredraget Slut fred med din krop og bliv inspireret til et liv i bedre balance med din krop og forstå hvorfor du har et dårligt forhold til din krop. Du får min historie, åbenbaringer og konkrete redskaber med hjem. 
 

Sådan får du en kæreste

Er du træt af online dating? Vil du gerne have en kæreste? 
Til foredraget får du både viden om kærlighedssprog, lyst, hvordan du tiltrækker den rette partner, feminin og maskulin energi og meget, meget mere til at ruske op i dine datingvaner. 
 

tag magten fra maden

Få et gratis interview med Helene Chantal Philipsen, ekspert i overspisning og spiseforstyrrelser. 
Du får svar på hvorfor du trøstespiser, hvordan du kan slippe din overspisning og hvad det vil sige at være aktiv og inaktiv i sin spiseforstyrrelse. 

Du får interviewet gratis når du signer up til nyhedsbrevet. 

Tryk blot på knappen og vupti!

'Jeg skal være ærlig - det krævede mod. Især fordi ét spørgsmål trængte sig på, da jeg meldte mig til foredraget "Sådan får du en kæreste" - med Kirk Rønler!
Hvad nu hvis jeg er den eneste mand? 
Jeg opfatter mig selv som en fordomsfri person, men come on...! - er det ikke kun kvinder det deltager i den slags? Svaret blev nej! 
Bevares - lokalet var fyldt med smukke modige kvinder - men blandt dem, var vi også et par gode håndfulde modige mænd, som var kommet for at blive klogere på "de andre", men måske nok nærmere, på os selv.
Kirk deler rundhåndet ud af sine erfaringer - good as bad - og hun gør det med varme, kant, grin og ikke mindst ærlighed. Det kræver også mod.
Kirk siger: "Vores ambitioner og ønsker til kærligheden og en potentiel partner står ikke mål med vores indsats." Det er Kirk's måde at sige på, at vi skal turde kigge ind i os selv, især når vi savner en kæreste. At kærligheden ikke pr. automatik venter for enden af en cafe latte og en gåtur. At man skal turde gribe muligheden når man har den - også selvom det kræver at man bevæger sig ud af sin comfortzone. 

Kirk, du er en stjerne og alle fortjener et par timer i dit trygge selskab, mens du stiller skarpt på mødet mellem mennesker og hvem ved - kærligheden. På den måde går alle hjem lidt mere modige, end da de kom.

TAK!'

- Jacob, gæst ved foredrag i Aarhus 

Kirk Rønler på de sociale medier

Hvis du har lyst til at følge lidt mere med, både behind the scene og mit liv generelt, så find mig blandt andet på Instagram her og facebook her.