Vil du give dig selv de bedste forudsætninger for personlig udvikling? 

Jeg tror på at vi mennesker, har brug for at udvikle os. Jeg tror også på at udviklingen er konstant, i den forstand, at de udfordringer vi møder, vil vi enten møde igen, eller som en modifikation, i vores liv. 
Selv er jeg nysgerrig og har igennem de sidste ti år dykket ned i mange forskellige behandlings-, terapi-, wellness- og personlig udviklingsformer. 
For at blive et mere helt menneske. 

Længe har jeg haft lyst til at give dig de samme muligheder, som jeg har haft for at udvikle mig. 
At gå den ekstra mil. 
For dig. 

Denne måned er fokus på parforholdet, med et tilbud til dig, der har lyst til mere kærlighed og gnist i dit parforhold. 

❤ Samtale for par der har lyst til mere gnist & kærlig forbindelse hos Daisy Løvendahl 

Vi bruger 2 timer på at stille ind på jer to og jeres parforhold. 
Ambitionen er, at give jer et rum til at løfte jeres forhold. 

Der er plads til både at gå ned i dine dybeste følelser og komme rundt om konkrete emner. 
I får trukket på smilebåndet, og skulle der komme en tåre, er der også plads til det. 
I bliver mødt uden fordomme i et kærligt og kompetent rum, hvor vi sammen tale stille ind på alt. I får et rum til at blive klogere på hinanden, og jeg forankrer det, vi taler om i konkrete værktøjer, som I kan tage med og bruge samme dag. Samtalen afholdes i indre by i et smukt lokale, hvor I forkæles med god kaffe og chokolade. 
Jeg velkommer både hetero og homopar.

I kan vælge mellem tre forskellige slags samtaler, hvor nedenstående er overskifterne. 

❤ Gnist og kærlighed
I denne samtale får I et rum til at tale om sex. Om det der tænder og slukker jer. Om det I længes efter, og hvordan I kan give hinanden mere af det.
Samtalen sker i et trygt og fortroligt rum, så jeg guider jer i gennem på en måde, hvor det bliver en god oplevelse. Der indgår også øvelser, der giver jer en oplevelse af at være tættere med det samme. Øvelserne er meget sobre, uhyre kraftfulde og kræver ingen forudgående erfaring, da jeg nok skal guide jer. 

❤ Kommunikation og kærlig forbindelse
Ville du ønske, at I var bedre til at tale sammen? 
Til at skabe et rum hvor I virkeligt lyttede til hinanden og blev hørt? Jeg har nogle meget effektive tilgange, som jeg gerne vil dele med jer. 
I øver med mig i rummet og jeg sørger for, at I går herfra med en klar ide om, hvordan I kan bruge det i jeres hverdag 

❤ Kortlægning af jeres forhold
Hvad er egentligt vigtigt for os som par? 
Er vi stadig på vej samme sted hen, og hvor opstår følelsen af ikke at være så tætte? Hvad ønsker vi, og hvordan skaber vi meget mere nærhed, lidenskab og overskud i hverdagen. Denne samtale giver jer et overblik over jeres parforhold og I tager konkrete handlinger med jer, som kan løfte jeres lykke med det samme.

Booking
Samtalerne afholdes i dagtimerne på hverdage mellem 9-16.
Bookingdetaljer kommer i ordrebekræftelsen. 
Du kan købe dette produkt én gang til dig selv. Du er velkommen til at forære det i gave til en du holder af. 
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud hos samarbejdspartneren. 

Om Daisy Løvendahl
Daisy Løvendahl er personlig rådgiver, forfatter og foredragsholder. Hun har hundredevis af samtaler om livet, døden og kærligheden i det travle liv bag sig. Du får ingen letkøbte løsninger eller stramme modeller, men en dedikeret personlig rådgiver der støtter dig i hele dit liv. I jeres tid sammen sørger hun for, at du får plads til refleksion, og at du kommer ud ad døren med noget, som kan gøre en mærkbar forskel for dig.

Hendes baggrund er en kandidatgrad i filosofi og kommunikation samt certificering i coaching og styrkebaseret udvikling. Hun er også efterudannet indenfor EFT, emotion fokuseret terapi for par. Hun bor i København med sin mand og deres to børn. Hun har skrevet LEV og ELSK, der er del af trilogien: LEV - ELSK - DØ. 

Vil du have 20% på en samtale for par? 

Du får sammen med din partner, et privat rum, hvor I kan udvikle jer, hos en af Københavns dygtigste. 
Daisy Løvendahl er bad ass personlig rådgiver og personlig elsker jeg alt ved, at det er lige præcis det hun er, og ikke parterapeut, som jeg tror det fleste af os har en eller anden holdning til og reference til, som ikke nødvendigvis altid er super positiv. 

Du kan nappe dit tilbud, som gælder til og med d. 12. oktober 2017, lige her. 

Samarbejdspartnere hos Kirk Rønler

Jeg vælger mine samarbejdspartnere med hjertet. 
Ikke nødvendigvis efter hvem der er størst, mest tjekket i markedsføringsmæssig forstand eller dem der har flest filialer i hele landet. 
Jeg vælger dem, som jeg synes er dygtigst.
Som oftest små selvstændige, som ligesom jeg selv, har hjertet på rette sted. 
Der hvor vi sammen, kan udvikle den bedste løsning til dig, uden at være underlagt store strategier, indtjeningsambitioner til en direktør og derudaf. 

Jeg er derfor stolt af at præsentere teamet som hjælper mig med at tilbyde dig det bbedste indenfor wellness, terapi og personlig udvikling, for dig som er single, såvel som i parforhold. 

Kirk Rønler & Daisy Løvendahl

Vi har arbejdet sammen i næsten to år. Både med workshops, salg af Daisy's bøger og så har vi været på foredragstourne sammen. Vi ses hver uge og ofte kan du finde os hos Tora's Høkerbutik på Frederiksberg, igang med at udvikle ideer til dig. Fordi vi slet ikke kan lade være!
Hos Daisy kan du købe personlig rådgivning med 20% rabat. Du kan læse mere om Daisy her.

Kirk Rønler & Neela Rosalina Damgaard

Neela har jeg kendt i en del år. Hun er min egen kropsterapeut og hun var den første jeg sagde til; 'Jeg vil slutte fred med min krop'. Den rejse startede på hendes briks. Og jeg er der stadig. Hun er den engel der hjælper mig ned i kroppen og når mine tanker løber af med mig, kan hun altid få mig ned i kroppen. Jeg er derfor toplykkelig for at hun er med i dette samarbejde, hvor du kan købe kropsterapi med 20% rabat. Læs mere om Neela her.  

Kirk Rønler & Anne Skytte

Jeg samler på gode mennesker. Og sådan et er Anne. Med et gavmildt hjerte og et smil der kan gøre de fleste blød i knæene. Oprindeligt var Anne min elev, da jeg underviste reformer, men jeg holdt fast i Anne, fordi jeg længe har vidst at vi skulle lave noget sammen. Sådan var det bare. Det er hurra og yes, at du nu kan købe massage hos Anne Skytte med 25% rabat. Du kan læse mere om Anne her. 

Kirk Rønler & Rikke Christine Olsen

Rikke er egentlig mit nyeste bekendtsskab, men på en måde føles det som om jeg har kendt Rikke altid. Som om hendes hænder har kendt mine udfordringer altid. Rikke er min kranio-sakral terapeut og er hende der kærligt og omsorgsfuldt hjælper mig ned i gear, til parasympatisk nervesystem, så jeg kan gøre det jeg elsker, meget længere. Hos Rikke kan du shoppe kranio-sakral terapi og afspænding. Og det vil du! Med 25% endda. Læs mere om Rikke her.

Følg med behind the scenes i en iværksætters liv ved at følge mig på Instagram her.