Vil du give dig selv de bedste forudsætninger for personlig udvikling? 

Jeg tror på at vi mennesker, har brug for at udvikle os. Jeg tror også på at udviklingen er konstant, i den forstand, at de udfordringer vi møder, vil vi enten møde igen, eller som en modifikation, i vores liv. 
Selv er jeg nysgerrig og har igennem de sidste ti år dykket ned i mange forskellige behandlings-, terapi-, wellness- og personlig udviklingsformer. 
For at blive et mere helt menneske. 

De udfordringer jeg selv har haft og stadig løber på, er blandt andet: 
- Stress... at jeg kæmper med hvor meget jeg gerne vil nå og hvad jeg reelt set kan nå. 
- Balancen imellem maskulin og feminin energi, hvor jeg har tendens til, særligt når jeg bliver stresset og presset, at være for meget i maskulin energi. 
- At jeg er oppe i hovedet. At jeg prøver at regne den ud og har svært ved at mærke hvordan min krop egentlig har det
- At finde og holde fast i mit livsformål og sikre at mine uger er et billede på det liv, jeg ønsker at leve. For at sikre at jeg ikke lever efter en autopilot, eller endnu værre, efter hvad andre forventer af mig. 
- At slappe af. Sådan slappe helt af og komme ned i parasympatisk nervesystem, der hvor jeg egentlig plejer mig selv og sikrer at jeg kan leve længe og gøre det jeg elsker, længe. Det er den langsigtede investering. 

Jeg ved at jeg ikke er alene om de her udfordringer. 
Jeg hører dem nemlig hele tiden, blandt dem som danser hos mig og kommer til foredrag. 

Længe har jeg haft lyst til at give dig de samme muligheder, som jeg har haft for at udvikle mig. 
At gå den ekstra mil. 
For dig. 

Derfor er jeg stolt af at kunne lancere et nyt forretningsområde, som giver dig det; De sprødeste tilbud på wellness, terapi og personlig udvikling. 
Til en god pris, hvor du kan købe første gang med 20-25% rabat. 
Fordi jeg også tror på at vi en gang imellem, nogen gange oftere end vi tillader os selv, har brug for hjælp. 
Til at lande. Komme ned i gear. Lade tankerne vaporisere. Se klarere. Mærke os selv. 

Fedt, ikke? 

Hvordan kommer du med i klubben med de sprødeste tilbud på wellness, terapi og personlig udvikling?

Du signer up til nyhedsbrevet som kun gælder for De sprødeste tilbud på wellness, terapi og personlig udvikling herunder. 
Jeg vil glæde mig til at inspirere dig til at finde balance i dit liv, energi, ro og meget mere! 
Med det samme du signer up får du link til shoppen med de forskellige tilbud. 

Lige nu får du fx. massage og kranio-sakral terapi med 25%. 
Kropsterapi med 20% og personlig rådgivning også med 20%. 

Samarbejdspartnere hos Kirk Rønler

Jeg vælger mine samarbejdspartnere med hjertet. 
Ikke nødvendigvis efter hvem der er størst, mest tjekket i markedsføringsmæssig forstand eller dem der har flest filialer i hele landet. 
Jeg vælger dem, som jeg synes er dygtigst.
Som oftest små selvstændige, som ligesom jeg selv, har hjertet på rette sted. 
Der hvor vi sammen, kan udvikle den bedste løsning til dig, uden at være underlagt store strategier, indtjeningsambitioner til en direktør og derudaf. 

Jeg er derfor stolt af at præsentere teamet som hjælper mig med at tilbyde dig det bbedste indenfor wellness, terapi og personlig udvikling, for dig som er single, såvel som i parforhold. 

Kirk Rønler & Daisy Løvendahl

Vi har arbejdet sammen i næsten to år. Både med workshops, salg af Daisy's bøger og så har vi været på foredragstourne sammen. Vi ses hver uge og ofte kan du finde os hos Tora's Høkerbutik på Frederiksberg, igang med at udvikle ideer til dig. Fordi vi slet ikke kan lade være!
Hos Daisy kan du købe personlig rådgivning med 20% rabat. Du kan læse mere om Daisy her.

Kirk Rønler & Neela Rosalina Damgaard

Neela har jeg kendt i en del år. Hun er min egen kropsterapeut og hun var den første jeg sagde til; 'Jeg vil slutte fred med min krop'. Den rejse startede på hendes briks. Og jeg er der stadig. Hun er den engel der hjælper mig ned i kroppen og når mine tanker løber af med mig, kan hun altid få mig ned i kroppen. Jeg er derfor toplykkelig for at hun er med i dette samarbejde, hvor du kan købe kropsterapi med 20% rabat. Læs mere om Neela her.  

Kirk Rønler & Anne Skytte

Jeg samler på gode mennesker. Og sådan et er Anne. Med et gavmildt hjerte og et smil der kan gøre de fleste blød i knæene. Oprindeligt var Anne min elev, da jeg underviste reformer, men jeg holdt fast i Anne, fordi jeg længe har vidst at vi skulle lave noget sammen. Sådan var det bare. Det er hurra og yes, at du nu kan købe massage hos Anne Skytte med 25% rabat. Du kan læse mere om Anne her. 

Kirk Rønler & Rikke Christine Olsen

Rikke er egentlig mit nyeste bekendtsskab, men på en måde føles det som om jeg har kendt Rikke altid. Som om hendes hænder har kendt mine udfordringer altid. Rikke er min kranio-sakral terapeut og er hende der kærligt og omsorgsfuldt hjælper mig ned i gear, til parasympatisk nervesystem, så jeg kan gøre det jeg elsker, meget længere. Hos Rikke kan du shoppe kranio-sakral terapi og afspænding. Og det vil du! Med 25% endda. Læs mere om Rikke her.

Følg med behind the scenes i en iværksætters liv ved at følge mig på Instagram her.