Groove Ladies Nights med Kirk Rønler

Disse aftener står på forkælelse af dig med lækker dans, svedige moves, vin & snacks. Det er altid fredag aften.
Alt sammen kun for kvinder, så du også er sikret godt selskab.
Sammen skaber vi et frikvarter, hvor du kan være dig selv og nyde dansen.
 

Tak for dejlige dansetimer og en fuldstændig fantastisk oplevelse til Ladies Night i fredags. Jeg har altid været lidt akavet med min krop og især dans har været svært for mig. Men for første gang var det som om jeg kun dansede for mig selv og kunne bevæge mig helt frit uden hæmmende tanker og akavethed. Det føltes virkelig fantastisk at mærke min krop på den måde og give mig helt hen til min krop og dansen. Bagefter cyklede jeg hjem i regnen med tårer i øjnene og boblende af glæde indvendigt ❤
— Mie

Groove Ladies Night i København i 2018 og 2019

Alle Groove Ladies Nights er udsolgt resten af året. Du kan allerede nu skrive dig på venteliste til Groove Ladies Night i 2019. Jeg går på barsel i midten af december og har planer om at vende tilbage i august/september 2019 og så skal der danses.

Hvad er Groove Dance med Kirk Rønler? 

Groove dance er verdens nemmeste og sjoveste dansetime, hvor alle kan være med - også selvom du ikke har prøvet Groove før eller ikke har danset før. Alle kan groove. Kan du gå kan du groove. Så simpelt er det.'
Groove dance er enkelt og udover at være en god workout, hvor du helt sikkert får sved på panden og god konditionstræning, også sjovt.
Vi skaber sammen et trygt rum hvor du som kvinde kan være dig selv.
Her er ingen facit og behov for at skulle performe - Groove dance er ikke en præstationssport, men et spørgsmål om at nyde at danse og have det sjovt. 
Groove er for alle og hver sang har sine egne trin, som er nemme og som du selv bestemmer hvordan skal se ud. Det betyder at alt er rigtig, og intet forkert. Der er ikke nogen underviser foran dig, jeg faciliterer blot og du danser imellem andre dejlige kvinder.

Aftenen sluttes af med snacks og vin. Ja, og startes egentlig også med et glas vin, hvis du har lyst til det. Og de fleste gange er det en punch jeg selv sirligt har blandet af noget af alt det lækreste.
Herfra bliver du sendt ud i fredagen med røde kinder, god træningssamvittighed og et forhåbentlig overskudsagtigt sind :)