Savner du inspiration til dit kærlighedsliv? 

Uanset om du er single eller i parforhold, kan du lige nu få tre gratis kapitler fra bogen Sådan får du en kæreste, som både giver dig historien om at gå fra 'det perfekte ægteskab', historien om at genfinde respekten og åbenheden overfor kærligheden og ikke mindst historien om, hvordan jeg endte på Fyn, med en romantisk bondemand, langt væk fra storbyens jag. 

Lige nu får du de tre kapitler helt gratis, i bytte for din mail. 

Du modtager med det samme en lydfil på din mail, med min sprøde stemme. 

Klar til at lytte med? 
Så indtast blot dit navn og mail herunder. 

Invitation til foredraget Lær hvorfor du ikke bare møder en kæreste

Som i virkeligheden ligeså godt kunne hedde 'Lær hvorfor du ikke bare møder kærligheden', for det er både for som er single og dig der er i parforhold. 

Er du single genkender du måske noget af dette: 

🍋 Du synes efterhånden at Tinder er som at bide i en sur citron, hvor der stadig ikke er held i sprøjten 

🍋 Du render ind i den samme type, igen og igen. 

🍋 Og blive afvist igen og igen, og når aldrig rigtig ind i et længervarende parforhold 

🍋 Du er nysgerrig på om der er noget om det der med 'at du forelsker dig enten i din far eller mor' 

🍋 Du er pissetræt af at være single og synes egentlig eller at du er både åben, fleksibel, på, imødekommende og alt muligt andet! 

Er du i parforhold, kender du måske også jagten på kærligheden, selvom du nu har en fast partner. Og det er ikke så underligt, for vi tager de samme problemstillinger vi har, den samme bagage vi har som singler, med os ind i parforholdet og derfor genkender dig med en kæreste, måske noget af følgende: 

🍓Du var først dyyyybt forelsket og syntes at din kæreste, var helt fantastisk... 

🍓 Men nu synes du vedkommende, på nogen punkter, er det mest irriterende der kan gå på to ben (hey, det er helt normalt, så undlad at få dårlig samvittighed over det...) 

🍓 Du kan godt se at du har forelsket dig i en der ligner din mor eller far, men forstår ikke helt hvorfor 

🍓 Måske er du nået dertil hvor du overvejer at gå eller blive... men egentlig ikke har lyst til at gentage dit kærlighedsmønster og 'bare' finde en ny kæreste, som du så går fra, eller bliver gået fra efter endnu 7 år... 

Nå, Kirk - der ramte du hovedet på sømmet, lad mig lige læse lidt mere om det foredrag! 

Foredraget koster kun 99,- og jeg holder det kun fire gange resten af 2018, da jeg går på barsel. 

Til gengæld. 

Er det live online, det vil sige du kan sidde hjemme i stuen med et godt glas vin i hånden og en ansigtmaske og stadig være med. 

Og kan du ikke deltage på selve dagen, så fortvivl ej, for du får nemlig adgang til en optagelse af foredraget i 7 dage efter. 

Det er sgu da smart. 

Og havd får man egentlig idag for bare 99,- 

Ja, lige her... får du en plads til et røvgodt foredrag, skal jeg sige det selv. 

Jeg glæder mig til at vi ses online, til et brag af et foredrag, hvor andre blandt andet siger: 

'En onsdag i sensommeren var jeg til fordraget “Sådan får du en kæreste”. Om torsdagen var jeg på date med ham jeg i dag deler adresse med. Kirk fik mig til at se på mine mønstre, på min adfærd og hvem jeg var på datingmarkedet. Tanker jeg stadig har med mig ind i mit forhold. For at skabe de bedste vilkår for både ham og jeg. 
Jeg kan kun anbefale et møde med den skønne kvinde, Kirk!' 
- Julie

'Tak for en super fantastisk, inspirerende og meget rørende aften i Aalborg. Tror ingen i lokalet ikke følte sig “ramt” på en eller anden måde. Det gav reflektioner og vilde aha-oplevelser for mig, som jeg vil arbejde videre med i min selvudvikling. Tak for din ærlighed, til hjælp og inspiration for os andre.' 
- Helle

'Jeg har været så heldig at få lov til at være med til et foredrag ved Kirk! Og jeg var vild med det!
Kirk er for det første en dygtig foredragsholder. En meget udadvendt person og ikke mindst en humørspreder af høj karakter!
At være til Kirks foredrag, var som at blive inviteret med på eventyr, et eventyr spækket med spænding, udfordringer, kærlighed, humor, seriøsitet og ikke mindst en ORDENTLIG portion viden!
Et univers af kærlighed, og ikke kun alt den bløde kærlighed! Nej også alt den kærlighed der gør ondt, alt den kærlighed som ingen tør stå ved, men som alle søger! Og det er lige der, midt i alt kaoset, midt i alle spørgsmålene - hvordan skal man gøre? hvad skal man ikke gøre?, hvad er rigtigt, og hvad er forkert?
Det er der at Kirk gør det hun gør bedst til! Hun står frem, hun blotter sig! Og hun står i det! Og hun gør det godt!
Hun giver os håb. Hun bærer os igennem hele showet, og det er tydligt at mærke at hun boomer igennem med høj faglig viden! Hun ved hvad hun snakker om. Ikke kun fordi hun fortæller om noget hun har prøvet selv og derfor er så autentisk, men også fordi det er så gennemskærende, at hun brænder for det! Hun brænder for kærligheden! Hun er kærlighed! 

Jeg gik fra foredraget med en optimisme, en optimisme båret op af værktøjer, jeg med det samme kunne tage i brug!
En taknemmelighed for, som mand at være landet til et foredrag i et rum fuld af kvinder, hvor jeg til trods for kønsforskelle følte mig meget velkommen og set!

Kirk gir mig håb, hun giver mig indsigt i mig selv, og ikke mindst en foreståelse af hvorfor tingene er som de er! 

Tusind tak for dit fede foredrag. Og tusind tak for ærligheden.' 
- Janus