Foredrag Sådan får du en kæreste 

Du er single, og kunne godt tænke dig inspiration til hvordan du kan møde en kæreste, elsker, god ven, eller 'bare' den som fejer benene væk under dig.
Om det så er på en hvid hest eller rigtig flot cykel.
Måske du allerede har prøvet Tinder, Happn, Heaps og diverse dating sites, og stadig ikke har fundet den der skal gå ture i naturen med dig, for nu at blive i datingens lingo.
Du har været på dates af den kedelige slags, den opgivende og den alt for lange slags, og kunne godt tænke dig inspiration til; hvad gør du så nu?!

'Kirk er sjov og underholdende at høre på, hun fortæller sjove historier fra sit eget datingliv som vi alle kan blive inspireret af.'
- Katrine Berling, sexolog og orgasmeekspert. Læs hele Katrines anmeldelse her.

Se evt. videoen her og hør hvad du får ud af at tage med til foredraget Sådan får du en kæreste, med inspiration til et sjovere datingliv. 

Foredrag med Kirk Rønler

Du får inspiration til dit datingliv ved dette foredrag, hvor jeg fortæller mine personlige historier. The ugly and the bad ones, og de rigtig sjove. Jeg deler de refleksioner jeg har haft undervejs, fordi min ambition er at inspirere dig til:

1: Hvordan du bruger du gængse datingapps/sites på nye måder

2: Hvordan du kan få en date på andre måder end via app/site

3: Selve daten, så ikke du for 117. gang ender med en cafe latte i hånden, og er på vej rundt om endnu en sø. Inspiration så du får sat dig og din date mere i spil og skaber bedre muligheder for… ja, kærligheden!

4: Perspektiv på kærlighed og kærlige relationer baseret på refleksioner, der godt må skubbe lidt til dine tanker om ham/hende og den relation I skal have. Fordi jeg tror på det giver flere muligheder, og bedre betingelser for kærligheden.

Fordi der må være andre måder at få en date på, end den gængse søndagsbange-jeg-ser-lige-hvad-der-sker-på-tinder-metoden.

Hvorfor lytte til Kirk Rønler?

Jeg kunne godt skrive at jeg er parterapeut, sexolog eller anden fancy titel, men sagen er denne; jeg er kvinde i starten af trediverne, som har været gift, er i dag skilt, har brændt nallerne på ham sommerrøvhullet der manipulerede mig, har haft en stalker, som troede vi skulle giftes, været i fast parforhold et par gange, med vidunderlige og skønne mænd, men ikke den som skulle være der hele livet.
Jeg har været på dates, hvor jeg har forsøgt at overtale mig selv til, at hvis jeg nu liiiiige fiksede lidt på ham, eller endnu værre lavede lidt om på mig selv, så kunne det blive til kærlighed.

Den korte udgave: Jeg har været på virkelig mange dates og på rigtig mange forskellige måder. Flere af dem har jeg skrevet om på bloggen.

Jeg er ikke sikker på at jeg skal være sammen med en resten af livet, men jeg kunne stadig godt tænke mig at møde en partner, som jeg igen kan dele kærligheden med.
Derfor har jeg brugt det forgangne år på at date, på både de gængse og nye kreative måder, fordi jeg ikke tror at kærligheden bare kommer vadende ind af min hoveddør. Og fordi jeg er nysgerrig, både på dine og mine egne vegne.

Og fordi jeg stadig tror på den store kærlighed.

Anbefaling af Kirk Rønlers foredrag Sådan får du en kæreste

'Kirk er en klog kvinde. "Få inspiration til dit datingliv" var det skønneste foredrag om at tænke ud af boksen som single, og et kærligt spark til netop alle os singler, der måske er en tand mere afventende i vores søgen efter kærligheden, end vi lige går og tror. Om det at turde at melde sig selv på banen. Kirk, din selvindsigt, selvironi og så det faktum, at du er den skønneste og mest nærværende fortællerske, gjorde aftenens foredrag til en oplevelse, som jeg synes, at alle, også dem i parforhold, skal unde sig selv. Som single kan man godt føle sig til lidt kørt fast i forestillinger om, hvordan tingene burde være. Og på at man ikke orker én eneste kaffedate mere eller én mere tur om de forbistrede søer. Du giver indsigt og rusker i forestillingen om, hvordan tingene burde være. For hvem bestemmer egentlig det udover en selv. Man kan mærke dig i alt hvad du laver. Uanset om der danses eller fortælles.'

Karin, gæst ved foredrag i København

'Kære Kirk, 
Tusind tak for et helt fantastisk, inspirerende, skide sjovt og øjenåbnende foredrag om dét at finde ham mr. right, nogle af os stadig er på udkig efter. 
Du har en herlig energi, du fanger hele publikum, om man er 25 eller 55 år, mand eller kvinde, og du formår ikke mindst at gøre foredraget underholdende med din humoristiske selvironi. 
Du tør sætte dig selv i spil ved at blotte de sårbarheder, du selv har oplevet i dit datingliv, og det får publikum til at føle sig trygt og åbent for dit i øvrigt meget klare budskab; at vi skal "turde" mere! Man mærker som gæst i dit selskab også tydeligt, at du har noget på hjerte, som du brænder for. Og desuden at det ikke blot er en genfortælling af dine egne op- og nedture i datinglivet, men at du rent faktisk har et videnskabeligt aspekt med inde over, som er spiseligt for alle - f.eks. dét at du nævner kærlighedssproget, som man med fordel kan være opmærksom på er forskelligt fra menneske til menneske.' 

Ditte-Maria, gæst ved foredrag i Fredericia

'Og jeg må da ærligt indrømme, at det er der utallige måder hvorpå du kan få en kæreste. Men jeg havde lidt flere erfaringer, tips og tricks med hjem i bagagen i tirsdags.. Blandt andet mavekramper, efter et par timers god underholdning og pinlige bekendelser. Efter et gennemført oplæg af Kirk Rønlersom er foredragsholder'. 

Sheila Voldby, blogger. Læs hele anmeldelsen her.

Er du nysgerrig så følg mig på Instagram, hvor jeg deler fra hverdagens dates og tanker. Liiige her.