Foredraget Slut fred med din krop med Kirk Rønler

Genkender du sætninger som:

'Hvis jeg bare taber mig, bliver alt bedre!'
'Bare lige tre kilo, så kan jeg passe de bukser der hænger i skabet'
'Hvorfor spiste jeg det slik/den kage? Jeg er en åndsbolle og svag fordi jeg ikke bare kan lade være!'
'Jeg prøver igen på mandag'

Så tag med til foredraget Slut fred med din krop med Kirk Rønler.

Jeg forventede intet andet end en hyggelig aften med et par sjove jokes og så en uforpligtende, men god snak om kvindekroppen. Jeg fik noget ganske, ganske andet med hjem. Jeg fik åbnet nogle døre ind til mit indre, jeg fik konkrete redskaber – og lysten til at se nærmere på, hvorfor jeg egentlig har haft lidt svært ved at slutte fred med min krop.
— Blogger - Malene fra Sund & Glad

Fra spiseforstyrrelse, piller og kure til et liv i bedre balance

Foredraget er min personlige historie om et liv med fokus på vægttab siden folkeskolen. Fordi jeg var sikker på at hvis jeg tabte mig, så blev jeg accepteret, elsket, populær, fik et nemmere liv...
Det er historien om alle de mulige og umulige forsøg jeg har gjort mig og ikke mindst historien om hvad det var vendepunktet som fik mig til at gøre noget andet.
Derfra selve rejsen i praktiske værktøjer og den viden der ligger bag at kunne gøre noget andet. Det er værktøjer som dykker ned i relationer, familie, skam, skyggesider, selvværd, mer- og mindreværd og redskaber til at skabe bedre kontakt til kroppen. 

Der må grines undervejs!

Det er jo et svært emne når vi blander en cocktail af spiseforstyrrelser, dårligt selvværd, familie, skam og skyggesider. Men foredraget leveres med et glimt i øjet og med plads til både smil og højlydte grin. For vi er også bare mennesker, der allesammen har en historie.
Til foredraget får du:

- Kirk Rønlers personlige historie
- Værktøjer til at forstå din egenkamp med din krop
- Tips & tricks til hvordan du i hverdagen kan slutte fred med din krop
- Et smil på læben, inspiration og et nærværende foredrag, leveret med humor og ærlighed

Foredrag i hele landet

Jeg holder foredraget i både København, Jylland og på Fyn.
Der er pt. planlagt foredrag i København, Viborg, Aalborg, Vejle og Fredericia for 2017.

Anbefalinger af foredraget Slut fred med din krop med Kirk Rønler

'Flere gange sad jeg med gåsehud eller tårer i øjnene, der skyldtes rå ærlighed og nærvær og en historie, som ramte plet på mine svage punkter. Hvad jeg tog med mig, er alt det forarbejde en skøn og modig kvinde har gjort for andre kvinder og som gav mig lyst til at belønne, i stedet for at bekrige mig selv og min krop.'
Anna

'Jeg vil klart anbefale ALLE at tjekke hende Kirk ud. Hun er for vild!' 
Laura Anna Michelsen, blogger - Læs hele Laura's anmeldelse her.

'Kirk Rønler belyste emner, som jeg er sikker på, at alle vi kvinder kan nikke genkendende til på den ene eller anden facon, uanset alder. Hun strippede sig selv foran alle os fremmødte, altså ikke sådan bogstaveligtalt, men hun var hudløs ærlig i sine fortællinger og de malende billeder, som hun tegnede af sig selv og sit liv. Hun formåede at gøre et, for mange ømtåligt emne forbundet personlig smerte, til en øjenåbner med smil og humor.' 
Louise Vorre, blogger - Læs hele Louise's anmeldelse

'Kirk er seriøs og sober. Hun 'klædte' sig af foran os, og fik mine egneklude, til at forsvinde flere gange under foredraget. Hun blottede sig på en elegant, inspirerende og underholdende måde. 
Jeg måtte flere gange undervejs, reflektere og grine af mig selv. 
Dejligt er det, når du deler noget, der for min kærlighed til at vokse, særligt når det er til mig selv.' 

Annette

Følg med behind the scenes

På Instagram kan du følge med i det store, det småtte og alt det imellem. Mine tanker om livet, kærligheden og kroppen. Du kan følge med lige her.