Få fingrene i bogen Sådan får du en kæreste - som mere end tusind allerede har købt. 

Arne nielsson om bogen 

'Jeg kunne ikke lægge bogen fra mig. Det var som at læse en god roman. Jeg har læst mange bøger igennem mit liv, men når en bog, både får mig til at grine, reflektere, og jeg får lyst til at blive ved med at læse den, som en god roman, så er den godt skrevet. Og det gør Kirks bog!'

Daisy løvendahl om bogen

'I en tid, hvor det nemmeste er at swipe, tage på den næste date og skynde sig videre, husker Kirk os på, at vi skal møde andre og os selv med et åbent hjerte. For kærligheden bor imellem to, der stopper op, giver sig hen, og tør vise hvem de er. Så kort kan Kirks fine, ærlige og humoristiske bog opsummeres.' 

Bogen er til dig der vil: 

🌸 Have et mere passioneret datingliv
🌸 Dykke ned i hvad der skaber gnist på en date
🌸 Forstå hvordan vi danner kærlige relationer
🌸 Vide hvordan kærlighedssprog påvirker dig
🌸 Inspireres til sjovere dates!

genkender du? 

✅ At falde for den samme type igen og igen? 
✅ Er du træt af at blive afvist på den samme måde igen og igen? 
✅ At der er mønstre i dit kærlighedsliv, eller mangel på samme, som du ikke forstår? 

 

Anmeldelse af bogen Sådan får du en kæreste af MissGrey.dk

‘Jeg må ærligt indrømme, at jeg var lidt skeptisk da jeg ser overskriften på bogen. Selve farverne, grafikken og opsætningen er super flot på bogen, men “Sådan får du en kæreste“? Det lød lidt for kliché i mine ører.

Jeg åbner dog bogen samme dag jeg modtager den, og en lyserød, personlig tekst rammer mig. Rønler fortæller ganske kort om, hvornår hun begyndte på bogen, og hvornår den sluttede – og tildeler hendes farfar denne bog. Jeg kunne straks se, at hendes åbenhed og måden hun skriver på, tiltalte mig. Så jeg gik i krig.

Kort fortalt, så er bogen så meget mere, end en bog, som handler om at få en kæreste. Den er velskrevet, personlig, kærlig, og så udfordrer den dig på nogle rigtig gode punkter. Du lærer simpelthen dig selv bedre at kende!’

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Kærlig hilsen 

Kirk Rønler 

Forfatter til bogen Sådan får du en kæreste - en personlig guide til at møde kærlighed

Den første bog om dating som personlig udvikling, skrevet af en kvinde. 

Foredragsholder med foredragene Sådan får du en kæreste & Lær hvorfor du ikke bare møder en kæreste, Bliv Bad ass til selvkærlig og Slut fred med din krop.

Dating ekspert på TV2 programmet 'Er der også en til mig' som sendes sommer 2018. 

Datingekspert på DR2 til efteråret 2018 i en temalørdag der handler om hvordan vores online dating kultur har påvirket vores kærlighedsliv.

Danselærerinde med groove anseforløb, kun for kvinder' - se mere her.

Kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder i 2016. Jow, jow, det er ikke lige for nyligt - men jeg vil vove den påstand, at jeg ikke er blevet mindre inspirerende sidenhen. 

Sexolog.