Stolt - nu som ekspert på Radio Nova i Aftenklubben

Jeg synes det er topfedt at lave radio - og TV for den sags skyld. 

Så at have en sommer, hvor du både kan se mig i dit TV på TV2 som datingekspert i programmet 'Er der også en til mig?' og høre mig i din radio som ekspert på Aftenklubben på Radio Nova, er sgu da fuldstændig for fantastisk. 

Det er muligvis lidt ananas i egen juice, men jeg er stolt. 

Og glad. 

Og stolt. 

For intet af det, er jeg kommet sovende til, det hele har krævet og gør i øvrigt stadig, hårdt arbejde og en målrettet indsats. 
Men jeg synes det er fedt og jeg elsker at stå der, med hørebøfferne på i studiet og diskutere, komme med brugbare råd og refleksioner og gøre en forskel for dig der lytter med. 

Onsdagen er fyldt med kærlighed, sex og parforhold

Onsdagen i Aftenklubben er dedikeret til mere bløde emner, indenfor sex, kærlighed, singleliv og parforhold og jeg synes det svinger med værten Daniel Cesar, som også er god til at sætte sig selv i spil og til at dele ud af hans erfaringer. 

Det er fedt, når der er en god kemi med værten vi kan ping-ponge sammen og bruge hinanden til at udvikle programmet sammen. 

Jeg er glad for at programmet ikke kun handler om sex, det havde nok ikke, eller det havde det ikke, været mig, selvom jeg om lidt er uddannet sexolog. Jeg synes også alle de andre perspektiver i sex og kærlighed er interessante. Både når vi kigger på det, udfra singlens perspektiv og fra parforholdets perspektiv. 

Vi har indtil videre snakket om gnisten i parforholdet og i denne uge, kommer inspiration til hvordan du kan bruge Tinder, hvis du (partout fristes jeg til at sige...)  vil bruge Tinder, for at få en bedre oplevelse. 

I næste uge, kan du lytte med, når vi snakker om hvad du kan gøre, hvis du slet ikke er til Tinder, men har lyst til at finde en date, og en kæreste, på en anden måde, som handler mere om at mødes i det virkelige liv. Lidt ligesom vi gjorde engang :) 

Jeg er super stolt og håber du vil lytte med på Radio Nova om onsdagen kl. 21 eller via deres podcast. 

Kærlig hilsen

Kirk Rønler 

Datingekspert, forfatter, foredragsholder, danselærerinde, kvinde!