Så skal skøjteprinsessen luftes - skal du med?

Follow

Jeg kunne godt sige at jeg ikke er den store løber. Ligesom Onkel Finn ikke er den store taler. Jeg kunne også bare sige det som det er. Jeg hader at løbe. Jeg synes det er kedeligt og absolut ikke zen-agtigt. Og så får jeg ondt alle steder, knæ og ryg gør ondt både imens og når jeg er kommet hjem. 
Hvad gør en klog så? Udover at skide i en krog?! :) 
Der er kun 35 kcal forskel på hvad jeg forbrænder, ifølge statistikken, per time imellem rulleskøjteløb og alm. løb. Tillæg at jeg er dårlig til at løbe og synes det er sjovt at rulle, så vil min påstand være at det nok er det samme. 
Så jeg er begyndt at rulle! Samtidig har jeg lavet et samarbejde med Vesterbros Rulleskøjteklub, så inden længe kan du læse en anmeldelse af deres træning og ikke mindst Copenhagen Inline Challenge som er et marathon rulleskøjteløb. Det skal jeg med til. 
Og nu det ikke lykkedes med Warrior Dash, grundet et dårligt knæ, glæder jeg mig virkelig meget. Altså lige borset fra at det er om 17 dage og jeg aldrig har rullet længere end 20 km. Jaiks! Så jeg går i skarp træning og bruger nu også rullerne til at komme frem og tilbage i byen, som transportmiddel. 
Jeg har fået mulighed for at give to billetter væk til Inline Challenge, så sign up til nyhedsbrevet, så er du med i lodtrækning. Jeg trækker vinderne om en uge, onsdag d. 26. august. 
Og du kan sagtens vælge en kortere distance, eks. 21km :) 
Vil du med? 

Kærlig hilsen 

Kirk Rønler