At have en bad ass personlig rådgiver...

Follow

... er kort og godt lykken. 

En gang om året tjekker jeg ind hos Daisy Løvendahl, for at styrke, tune ind på og arbejde med min forretning, mit livsformål og mine livsstyrker. 

Daisy Løvendahl er personlig rådgiver, foruden uddannet coach og har en kandidat i kommunikation og filosofi. En tung dame, hvad angår hendes baggrund og værktøjerne er derefter også topmeget i orden. 

Hvad er en personlig rådgiver? 

I starten fik jeg referencer til min bankmand med nålestribede skjorter og en lidt tør holdning til investering, i aktier såvel som i livet. Som om det med titlen af at være personlig rådgiver, er ensbetydende med noget generelt, konformt, uformeligt, uforeneligt med mit liv. 
Men sådan er det ikke med Daisy. 
Der er det netop det modsatte. 
Der er det personligt, fra jeg træder ind af døren. 
For Daisy er personlig rådgiver. Ikke bare coach. Ikke bare terapeut med speciale i par og lyst i langvarige parforhold, men personlig rådgiver. 
Så i de to timer jeg sidder i hendes stol midt i Kongens København, er det mig det handler om. 
Mit liv. 
Mine prioriteringer. 
De drømme der bor i mig. 
Som sammen med Daisy bliver skarpere og nemmere at opnå. 

Hvad bruger jeg Daisy Løvendahl til?

For to år siden blev jeg fuldtid selvstændig. 
Jeg startede med at undervise 30 timer om ugen, velvidende at det ikke var det jeg ville. Det var ikke det jeg var sat i verden for. 
Det betalte huslejen og det var fint. 
Men hvad så? 
Så en af de første ting jeg gjorde, var at booke en tid hos Daisy. 
For at snakke om min virksomhed, hvad jeg ville nå, hvornår og hvordan. 
Det gør jeg faktisk hvert år. 
Sætter mig i stolen og sammen med Daisy tuner ind og giver mig et space hvor jeg kan drømme, strukturere og mærke efter om jeg stadig er på rette vej. Fordi jeg tror på, ligesom den gode Daisy gør, at Nietzsche har ret når han inviterer os til at leve et liv, der, når vi står ved himlens port og Skt. Peter spørger om vi vil leve det samme liv igen, har lyst til at svare ja. 
Uden tvivl. 
For mig betyder det at jeg er nødt til at leve mindre på autopilot, mindre efter andre forventninger til mig og mærke efter hvad der er min drøm. 

Værktøjerne står i kø 

Nogen af de allerførste værktøjer jeg fik med fra den første samtale med Daisy, bruger jeg stadig. 
Jeg er blevet bevidst om mit livsformål, som guider mig hver eneste dag i hver eneste beslutning jeg tager omkring mit liv og min forretning. 
Jeg har fået kortlagt mine livsstyrker og fået hjælp til hvordan jeg kan bruge dem. 
Og så bruger jeg næsten hver uge, om ikke andet mentalt, mandagens første måltid, på at stille skarpt på den uge der kommer. 
Fordi en af de ting jeg elsker allermest, og et af de værktøjer jeg bruger allermest, er at vores uger, min uge, skal være et billede på det liv jeg ønsker mig. 
Fordi nogen gange lever vi for den årlige sommerferie eller weekenderne. 
Men det er hverdagen, som skal fejres, det er hverdagen der skal bære det hele igennem. 
Det er hverdagen der skal sikre, at jeg når i mål med det jeg vil, og at jeg føler at jeg lever et helt liv. 

Hvad kan du bruge en personlig rådgiver til? 

I samarbejde med Daisy Løvendahl har jeg nu mulighed for at tilbyde dig en to timers samtale med Daisy med 20% rabat. Det tilbud gælder for den første gang. 
Og du kan bruge tiden til det du har mest brug for. Det behøver ikke være karriere, som jeg bruger Daisy til. 
Det kunne være: 

Dig og din kæreste

Hvad giver dit parforhold de bedste betingelser? Vi ser sammen på, hvad der styrker jer, hvordan I kan støtte hinanden, tænde gnisten hos hinanden og give jeres kærlighed mulighed for at vokse endnu mere.

Dig og dine relationer

Hvem støtter dig i dit liv? Hvem har du det svært med? Hvad er en god relation, og hvordan får du skabt de relationer, som du ønsker at have? 

Dig og din karriere

Du bruger sikkert en del tid på arbejdet og den tid skal ikke bare gå, men også være en kilde til energi og glæde for dig. Vi tjekker op på dine ambitioner, taler om dine drømme og giver dig et rum til at skabe klarhed over, hvad der er vigtigt i din karriere.

Dig og dine livsstyrker 

Du har 24 styrker, som kan være genvejen til mere kreativitet, bedre performance, mere energi og større robusthed. Skal vi ikke stille ind på, hvad dine styrker er, og hvordan du kan bruge dem? Samtalen inkluderer en test og en grundig introduktion til dine styrker, så du kan få dem meget mere i spil.

Dig og din hverdag

Kender du det, at alle de gode intentioner drukner i hverdagen? At dagene går, og at det, du egentligt gerne ville, bare ikke sker? Det kan vi lave om på. 
Med dig fra samtalen får du værktøjet 'ugepraksis', som fremover kan støtte dig i at leve det liv, du ønsker. Værktøjet er brugt af mange, der melder tilbage, at det både er enkelt, sjovt og effektivt.

Er du nysgerrig? Lyst til at arbejde med dit liv, dine drømme? 
Så book en tid hos Daisy - læs mere her om hvordan du får fingrene i en 2 timers samtale med 20% rabat. 

Kærlig hilsen

Kirk Rønler