Personlig assistent søges til iværksættervirksomhed i vækst

Min lille butik udvider sig med hast og jeg søger derfor en højre hånd, som kan hjælpe med alt det der også hører til i at drive en forretning, men som ikke er min kernekompetence. 

Jeg søger dig som har hjertet på det rette sted, som er vild med små forretninger, iværksætteri og udvikling. 

Dig som genkender dette i dig selv: 

- Struktur er dit mellemnavn og du elsker at holde orden i processer, tidsplaner og koncepter.. og ærligt? Og lidt i mig, for kreativ bulderbasse er mit mellemnavn. Her er nemlig højt til himlen og en idé født om formiddagen bliver nemt eksekveret om eftermiddag og så har jeg en tendens til at sige 'Ja, fed idé, det gør vi!' før jeg har tjekket de tidsmæssige og planlægningsmæssige konsekvenser :) 

- Planlægning falder dig naturligt og du kan forudse og tage initiativ til det at hjælpe med det der mangler, det der skal bestilles og det vi er nødt til at have styr på, før noget andet kan ske. 

- Du elsker at jeg er hende med ideerne, der kaster en masse bolde op, og du er den der kan gribe dem og hjælpe med at føre dem ud i livet. 

- Kampagneplanlægning har du erfaring med, eller er 'bare' pissegod til overblik og at huske mig på og virksomheden på, 'hey, der er en deadline på fredag - vi skal huske x, y, z.' 

- Lidt erfaring, eller villig til at lære online systemer som Squarespace (CMS system til mine hjemmesider), Facebook, Instagram, Google+, LInkedIn og Simplero. Du behøver ikke være digital dullemis, men du skal have lyst til at arbejde online og lære programmerne at kende. 

- Opslag, krydssalg og mersalg er lækkerier i din gane, du tænker salg som en naturlig del af det af have en forretning og kan både være sparringspartner for mig, samt være med til at føre den praktiske del ud i livet og virksomheden. 

- Excel er din ven, bare på basis plan, til at opstille salg og procenter af salg. 

- Kontakt med mine samarbejdspartnere føler du dig komfortabel med og vil tage imod dem med åbne arme, hvis de har spørgsmål eller brug for hjælp. 

- Har du også erfaring med bogføring er det klart et plus og så er den opgave også mulig at ligge på dit bord, men det er ikke et krav. 

- Du er ikke for fin til at scanne en bunke bilag ind i Dinero, pakke og sende bøger eller pakke en bil med gear til foredrag og du vil i øvrigt elske at komme gratis med til foredrag og dans, for at forstå virksomheden og det jeg gør, endnu bedre. 

Du er glad og optimistisk af sind. 
Du behøver ikke være spirituel og røgelses-pind agtig for at arbejde sammen med mig, eller være dansemus, for den sags skyld. Jeg har brug for en administrativ 'voksen' som kan hjælpe mig med alt det, jeg egentlig godt selv kan, men som jeg ikke er bedst til og som lige nu står i vejen for at jeg kan tage min virksomhed til næste level i livets Super Mario spil :) 
Har du digitale færdigheder, er det virkelig et plus (billedredigering, filmredigering, SoMe, mm.), men ikke et krav. 

Du bor enten i København eller på Fyn, så et ugentlig møde er muligt. 
Alternativt bor den helt rigtige kandidat et andet sted i vores dejlige land og så kan Skype tages i brug. 
Måske er du studerende, alternativt freelancer eller fleksjobber. 
Løn efter kompetencer. 
Jeg deler rigeligt ud af min viden og vil lære dig det jeg ved. 

Min forretning har to store sæsoner fra marts-juni og igen fra september-november, hvor der er rigtig meget tryk på. 
Derudover er resten af tiden dedikeret til udvikling og forberedelse. 

Dine arbejdsopgaver er blandt andet: 

- Kampagneprojektkoordinering af deadlines, opgaver og eksekvering
- Bogføring, såfremt du er vant til det
- Bestilling af varer
- Booke foredragslokaler
- Koordinere kontakter til presse/blogoplæg
- Salgsoversigt til samarbejdspartnere
- Salgsoversigt fordelt på forskellige aktiviteter
- Oprette events på sociale medier samt på hjemmesiden (CMS system Squarespace) 
- Dele blogposts på sociale medier
- Oprette salg og arrangementer i Simplero
- Oprette opsalg, mm. i Simplero
- Sende/pakke bøger
- Svare på mails og beskeder på facebook page
- Forefaldende arbejde, som dukker op 

Opgaver kan udvides med tiden. 

Det forventes at være 5-10 timer ugentlig til at starte med, afhængigt af sæsonen og hvor mange opgaver vi kan ligge hos dig :) 

Hvordan søger du? 

Send mig en ansøgning. 

Du ved, sådan en helt gammeldaws en med din ansøgning, dit cv, et billede af dig selv og meget gerne også en video hvor du præsenterer dig selv. 

Send den til kirk@kirkronler.dk senest d. 30. april 2018. 

Samtaler afholdes i København eller på Fyn (Frørup/Nyborg/Svendborg eller Odense) løbende og når den rigtige kandidat er der, slår jeg til og beder dig starte hurtigt muligt. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Kærlig hilsen 

Kirk Rønler